Hæklet dinosaur i flytterod

Dino 1

Dino 2

Hej hej, kan I mon huske mig? Det er i hvert fald lidt tid siden, at jeg har været en tur på Farmorfabrikken. Jeg har nemlig været begravet bag noget, der i sin volume har mindet om Berlinermuren. En stor, grå og altoverskyggende betonvæg af solide flyttekasser! Derudover har jeg været uden internet – gys! – så fornemmelsen af at være en tidligere DDR-borger, der har været afspærret fra hele verden, passer meget godt…

Min kæreste og jeg har nemlig brugt påsken på at pakke den gamle lejlighed ned, flytte hele molevitten i en stor kassebil og derefter pakke det ud igen i den nye lejlighed. Jøsses, hvor tager en flytning bare megen tid og mange kræfter! Jeg tror, at jeg er mindst lige så lidt begejstret for flytterod, som jeg er for sammensyninger – hvilket siger en del!

Aftnen før den store løfte-bære-slæbe-skubbe-kaste-flyttekasser-dag nåede jeg dog lige præcis at få syet delene til denne lille fyr sammen. Og her til aften dukkede han op igen i en af de sidste flyttekasser. Årh, det føles allerede som om det er tusind år siden, jeg sad og nørklede (sådan føles det i hvert fald når man er dybt , dybt afhængig af den slags og plejer at have garn i hænderne næsten dagligt…)

Opskriften på den lille dino er fra den fantastiske bog “Hæklerummet“, men jeg har taget mig den lille-bitte-lille kunstneriske frihed og hæklet et par øjenlåg – stærkt inspireret af den skønne blog Bad Monkey. Jeg synes nemlig, at dinos blik blev lidt for stirrende og insisterende, he he…

Nu synes jeg, at han ser ufattelig kær ud. Han kan i hvert fald ét eller andet, for min kæreste (læs: en voksen mand på 35 år!) er blevet helt forelsket i den lille fyr. Så nu må jeg vist igang med at hækle en ny, da jeg nok ikke kan få fravristet dino fra kæresten og forære den til en lille baby, der snart er på vej.

Læs også om:

12 Responses to Hæklet dinosaur i flytterod

 1. Mie Nielsen 3. april 2013 at 21:18 #

  Hvor er den blevet fin!

  Jeg ELSKER den bog, opskrifterne er lette at følge og tingene er simpelthen sååå flotte!

  Kh Mie

  • Mette 4. april 2013 at 18:55 #

   Præcis – det er VIRKELIG en skøn bog! Hun må godt lave nogle flere…

 2. Karina 3. april 2013 at 22:08 #

  Den har jeg også hæklet og min søn er vild med den :)

  • Mette 4. april 2013 at 18:54 #

   Den må uden tvivl appellere særligt til det mandlige køn – uanset alder, hi hi :-)

 3. Annette Clara 3. april 2013 at 23:52 #

  Tusind tak så er du tilbage. Jeg har savnet dine opslag på Farmorfabrikken.
  Hold op hvor tager det lang tid at hækle de små ugler til barnevognsophænget. Men det er da noget af det sjoveste jeg endnu har prøvet at skabe sådan en lille “fyr”. Skal igang med at hækle endnu en, da der er babyboom i familien.
  Jeg vil da lige opfordre til de kreative mennesker at vise deres hækle-strikke projekter til inspiration på Flick.
  God aften

  • Mette 4. april 2013 at 18:54 #

   Tusind tak fordi du stadig læser med, Annette Clara :-) Jeg har virkelig også savnet at være her. Og jeps – det tager en mindre krig at hækle alle de små ugler, men de er så meget besværet og tiden værd :-)

 4. MormorTine 4. april 2013 at 04:28 #

  Arj hvor er han sød, og sikke en god ide med øjenlågene! Det er sjovt med de mænd, ham der bor hjemme ved mig (25 år gammel dreng) har også sat sig hårdt på en lille ugle jeg havde lavet – og den var ellers blevet rigtig, rigtig grim!!! Men min kæreste elsker den!

  I kan se rædslen her;
  http://lillemormor.dk/haeklet-kramme-ugle/

  Men den kunne jeg modsatte din flotte dino ikke tillade mig at forære nogen ;)

  • Mette 4. april 2013 at 18:53 #

   Tine – den er da VILDT SØD! Jeg kan godt forstå, at din kæreste elsker den :-) Det er rigtig nok, det pjuskede look gør at man har lyst til at tage den til sig

 5. Britta A 4. april 2013 at 09:23 #

  Hvor er den fin :-) !!

  • Mette 4. april 2013 at 18:50 #

   Tusind tak Britta :-)

 6. Thea Vaskavulla 4. april 2013 at 14:06 #

  Haha åh så yndig :) Det kan være at man skulle give sig i kast med sådan en :)

  • Mette 4. april 2013 at 18:49 #

   Den kan bestemt anbefales – dejlig nem og super god opskrift :-)

Skriv et svarWP Like Button Plugin by Free WordPress Templates