Opvaske-eventyr på Det Nye Designer Marked

Viola Brun viskestykker 1

Viola Brun viskestykker 2

Viola Brun viskestykker 4

Viola Brun viskestykker 3

Jeg er så heldig at have en kæreste, der gennem årene har introduceret mig for en masse skønne mennesker, som har beriget mit liv på mange måder. Jeg har bl.a. lært en meget unik pige at kende.

Hun er ét af de yndigste, smukkeste og sødeste mennesker, jeg kender. OG ikke nok med dét, så er hun også sprudlende kreativ med sit eget designfirma Viola Brun – så jeg tror ikke, der går lang tid, før hun er et navn, du vil støde på, når du er på jagt efter lækre designs til hjemmet.

Kort sagt er hun sådan én, som jeg sætter en ære i at være grumt misundelig på og føler mig voldsomt heldig over at kende. Hun har fx designet Farmorfabrikkens header, som jeg knus-elsker!

Forleden dag overraskede hun mig med en gave, én af hendes nye Viola Brun-kreationer, nemlig disse fine, fine viskestykker med eventyrlige print! Årh, jamen altså, opvasken tager jo næsten sig selv. Jeg tror i hvert fald ikke, at en opvask kan blive meget smukkere end det her …

Ps. Viola Brun er med på Det Nye Designer Marked, som løber af stablen næste weekend den 13.-14. april. Jeg skal uden tvivl liiiige et smut forbi – ses vi? :-)

Læs også om:

6 Responses to Opvaske-eventyr på Det Nye Designer Marked

 1. Karen Elisabeth 4. april 2013 at 19:48 #

  Superflotte – Jeg er især vild med det med solsortene

  • Mette 4. april 2013 at 20:51 #

   Ja, ik? Hun laver meget, meget smukke ting!

 2. Jakob 4. april 2013 at 21:06 #

  Hun er nemlig rigtig sød og dygtig, dygtig :)

  • Mette 4. april 2013 at 21:10 #

   Nemlig!

 3. Bettina Bach 5. april 2013 at 01:28 #

  Ja, hun er nemlig top skøn og dygtig. Fik forrige år dette smukke tryk – som stod øverst på ønskelisten – i fødselsdagsgave :-)

  http://violabrundesigns.myshopify.com/products/mille

  • Mette 5. april 2013 at 08:43 #

   Jaaaah, elsker hendes prints!

Skriv et svarWP Like Button Plugin by Free WordPress Templates