“Ingen sammensyninger, ingen nye hækleprojekter”

Hækletøj 1

Hækletøj 2

Hækletøj 3

Jeg forsøger at tæmme min ustyrlige trang til at påbegynde nye opskrifter (inden jeg overhovedet er blevet færdig med dem, jeg var igang med) med mit hjemmestrikkede ordsprog: “Ingen sammensyninger, ingen nye projekter”. Bum! Tør øjnene, Mette – og fix så de sammensyninger!

Umiddelbart virker mit lille mantra. For jeg fik da lyn-syet den lille hæklede dino, da en ny hæklebog landede på mit bord og gav mig øjeblikkelig kriblen i krea-fingrene: Nemlig Maja Hansens populære bog “Hæklet legetøj”, der er fyldt med små, fine figurer i amigurumi-stil. Og hvis der er nogen projekter, der kræver hardcore disciplin inden for sammensyninger, så er det vitterligt amigurumi! Holy moses! 

Men jeg fik altså lavet dino færdig. Og nu sidder jeg og diskuterer med mig selv, om jeg skal lave ét af dyrerne eller ét af køretøjerne? Lige nu vinder traktoren den diskussion… men jeg ved aldrig, om det vil ændre sig i sidste minut (apropos trangen til at gå igang med nye projekter).

Pointen er dog, at jeg lige nu formår styre min afhængighed af garn. Hurra! Men jeg tænker da nogen gange på, om det på ét eller andet tidspunkt vil tage overhånd? Og om der så findes behandlingsgrupper for nogen som mig. “Hej, jeg hedder Mette, jeg er kreaholiker.”

Læs også om:

6 Responses to “Ingen sammensyninger, ingen nye hækleprojekter”

 1. Heidi Marcussen 9. april 2013 at 20:49 #

  Du er ikke alene! Jeg er præcis lige sådan – hader sammensyninger! Men jeg gør det, det er vi jo nødt til. Men lad os kæmpe kampen sammen og fejre det hver gang endnu et projekt er færdigt! =)
  Kan oplyse jeg kun liiiiige mangler at sy arme og ben på min hæklede abe, så er jeg klar til det næste projekt =)

  • Mette 10. april 2013 at 20:28 #

   Skønt, Heidi – jeg jubler sammen med dig :-) Hurra for færdige projekter!

 2. Eva 10. april 2013 at 05:58 #

  Mon det nu er så farligt at være kreaholiker……, – ellers er vi jo mange i samme båd:)

  • Mette 10. april 2013 at 20:29 #

   Ha ha ha… nej, jeg tror nu højest, det kan give familieskænderier, fordi man (læs: mig) ikke heeelt hører efter, hvad manden siger, selv om jeg lades som om jeg gør ;-)

 3. Maria Busk 11. april 2013 at 07:45 #

  Vi laver da bare vores egen anonyme kreaholiker gruppe. Så kan vi støtte hinanden ;-)
  Fik at vide i går at håndarbejdsfolk bare er mere tålmodige mennesker, alt det nørklen og pillen op! Han synes kreakvinder er et hit. Meget morsom samtale. :-) Men man skulle nok have været der. God torsdag!

  • Mette 12. april 2013 at 17:02 #

   Ha ha… Hvor er det FANTASTISK, Maria!! :-) Det må jeg huske på! Go’ weekend :-)

Skriv et svarWP Like Button Plugin by Free WordPress Templates