Måske jeg kommer i bikiniform med hækledisciplinen Amigurumi?

Amigurumi

Okey, okey – godt nok kan jeg svinge mig op på hæklehesten og få taget mig sammen til at lave sammensyninger, fordi jeg synes, de små figurer er så søde. Men hold nu fast, hvis man googler amigurumi (som den japanske hækle-disciplin hedder), så får jeg sq da kamp til stregen.

Der er nogen, som har hæklet alle figurerne fra Starwars! Og prøv også lige at tjek Nutellaen! Nøj manner, jeg tror min bikiniform ville ha’ en noget bedre status, hvis jeg havde sådan én stående på køkkenhylden frem for den, man kan smøre i tykke, tykke lag på det fluffy, hvide hvedebrød. MÅÅMS!

1. Bamse i billedramme
2. Kærligheds-katte
3. Mini-snegl
4. Motorcykel-hund
5. Nutella
6. Starwars
7. Katten fra Alice i Eventyrland

Læs også om:

8 Responses to Måske jeg kommer i bikiniform med hækledisciplinen Amigurumi?

 1. Linette 10. april 2013 at 20:43 #

  Hvor er de bare skønne, alle disse hæklede figurere. Jeg går også altid i stå når delene skal syes sammen, synes det er sååå kedeligt!

  Den der lille bitte snegl, den er da bare skøn!

  • Mette 10. april 2013 at 20:44 #

   Den er nemlig SÅ fiiiin :-) Tror dog, at den hele tiden ville blive væk herhjemme…

 2. Tulle Momsemor 10. april 2013 at 21:09 #

  Man bliver dybt afhængig af det, så pas på :)

  Amigurumi er Japansk og (til min bedste viden) betyder Ami = hæklet, Gurumi = “fyldt dukke”.

  Det er en fantastisk social hobby, for her kan alle være med. Det kræver et par hæklenåle, her kan man gerne klare sig med en eller to størrelser, bomuldsgarn, som kan købes meget billigt og så en internetforbindelse.

  Der er ingen behov for at bruge en masse penge på bøger og blade, samfundet, der er bygget op omkring denne kultur, deler gerne ud af gratis opskrifter og der er endda ved at være en del på dansk :)

  Så, slå dig bare løs :)

  • Mette 12. april 2013 at 17:04 #

   Will do :-)

 3. Lille Mormor 11. april 2013 at 17:22 #

  Jeg kender det virkelig godt, jeg elsker figurerne, men må med skam indrømme at jeg ofte vælger et større garn og nål, for så at lave en større figur, for min pølsefingre kan altså ikke holde snildt med det og så ryger interessen desværre til trods for fantastiske figurer…

  Jeg har simpelthen forelsket mig helt og aldeles i en lille T-Rex (http://www.deliciouscrochet.com/products/amigurumi/t-rex/)
  som jeg fandt på delicious crochet amigurumi – tror også jeg har set lignenede hos Tulle Momsemor? Fin er han i hvert fald – så hvis vores ynglings farmor ikke har været derinde, vil jeg VARMT anbefale denne hjemmeside:
  http://www.deliciouscrochet.com/

  • Mette 12. april 2013 at 16:54 #

   Uh, tusind TAK for tippet! Det er jo nogle super søde figurer, de har – og helt anderledes end hvad jeg har set på det danske marked. Super inspirerende :-) Jeg må uden tvivl lave sørøveren på et tidspunkt, hi hi :-)

 4. Frk.lunella 12. april 2013 at 21:28 #

  Sikke nogle fine figurer – og ja, den nutella krukke er vel nok fin (og sikkert svær at lave)! :-)

  • Mette 13. april 2013 at 12:09 #

   Det må uden tvivl være noget rigtig pille-arbejde ;-)

Skriv et svarWP Like Button Plugin by Free WordPress Templates