Forårsrengøring i broderigarnet

Broderiorganizer

Broderi 2

Vi er så småt kommet på plads i vores nye lejlighed (LOVE IT!) og nu er det rigtig tydeligt, at nissen er flyttet med. I hvert fald den nisse, der er ansvarlig for småtings-rod. Du ved, de dér små ting, som bare aldrig rigtig får sin egen plads og som man derfor hele tiden flytter lidt rundt på. Kaster ned i æsker og glemmer.

Mit broderigarn er dukket op i sådan æske. Og i æsken har ingen ringere end Fru Kluddermor haft bolig. Åh åh, det hele lå hulter til bulter og minder mig pludselig om, hvorfor det egentlig var, at jeg ikke liiiige kom igang med et nyt broderet mobilcover. Jeg kunne jo ikke overskue rodet.

Måske husker du, at jeg tidligere har forsøgt at ordne mit broderigarn med en hjemmeklippet papholder? Og den fungerede da også så som så. Den var bare temmelig upraktiske at have liggende, da garnet flettede sig ind i alt muligt, røg af holderen og snoede sig ind i hinanden. Det var uoverskueligt.

I næste weekend skal jeg til, hvad jeg tror, der er verdens fedeste broderi-workshop! Jeg skal nemlig på kursus hos fantastiske Karen Marie Dehn sammen med min ynglings grand-svigerinde, Nina. Og her kan jeg jo ikke komme anstigende med Nissen i den ene hånd og Kludder-mor i den anden. Hvis jeg skal have noget ud af den workshop, må jeg vist hellere få styr på mit garn.

Derfor har jeg købt denne geniale gadget: En broderi-organizer! Så nu ved jeg godt, hvad min lørdag skal gå med :) Rigtig god weekend!

Læs også om:

10 Responses to Forårsrengøring i broderigarnet

 1. Inge Burgaard 13. april 2013 at 13:18 #

  Uh, det bliver du glad for…. Ingen kan suge energi fra et projekt som Kluddermor og Rodenissen…. når man endelig har fundet det man skal bruger er men så irriteret, at man ikke gider projektet alligevel, eller også er kreaa-tiden gået….

  • Mette 13. april 2013 at 13:19 #

   Lige præcis, Inge! Jeg glæder mig også helt vildt til at få styr på alle de løse (broderi)ender ;-)

 2. Astrid 13. april 2013 at 13:43 #

  Jeg har også købt den – er desværre ikke kommet længere i organiseringen end at pakke organizeren ud af indpakningen…

 3. Emilie 13. april 2013 at 15:33 #

  Det ser smart og praktisk ud.
  God fornøjelse med at organisere. :-)

  • Mette 14. april 2013 at 08:27 #

   Tak, tak – det er som at krea-lysten stiger, når man har styr på tingene ;-)

 4. Grand-svigerinden 13. april 2013 at 18:56 #

  Det ser jo utrolig smart ud med sådan en æske! Jeg glæder mig sådan til kurset på næste lørdag og da jeg jo er nybegynder inden for broderi, skal jeg ud over garn, nål og ramme da også have anskaffet mig sådan en organizer :)

  • Mette 14. april 2013 at 08:26 #

   Glæder mig, Nina – og vi også lige om lidt. Sikke en masse skønne krea-weekender, vi har linet op :-)

Skriv et svarWP Like Button Plugin by Free WordPress Templates