Så nemt kan du organisere din bunke af broderigarn

Broderiorganizer 1

Broderiorganizer 2

Broderiorganizer 3

Broderiorganizer 4

Begejstringen vil ingen ende tage herhjemme på Farmorfabrikken! Min lyst til igen at brodere er sprunget ud i fuld flor! Der skulle simpelthen blot en forårsrengøring og en broderi-organizer til. Sådan en fætter her er uden tvivl min sejeste krea-gadget. Jeg er SÅ klar til indtage Karen Marie Dehns broderi-workshop næste weekend.

Ps. På det sidste billede kan du se det smarte ‘organizer-værktøj’, som følger med kassen. Med den kan du hurtigt spinde dit garn op på de små papholdere (som også følger med), så det lægger sig pænt. Til sidst fæstner du garnenden i den lille kile, så garnet ikke løsner sig, men bliver holdt pænt på plads. Genialt!

Pps. Du kan købe herligheden i Karen Marie Dehns webshop lige her.

Læs også om:

6 Responses to Så nemt kan du organisere din bunke af broderigarn

 1. Vibeke 14. april 2013 at 09:03 #

  Det er genialt sikke en fin orden. Så får man rigtig lyst til at komme i gang. Jeg synes jeg mangler lignende smarte løsninger til mit garn, sytråd og lign. Det hele roder meget nemt, da jeg bare har en kurv til det hele. Så hvis du har lige så smart opbevaring til det hører jeg gerne

  • Mette 14. april 2013 at 15:20 #

   Du har helt ret og jeg er ved at tegne på en løsning til mit sy-gear, som min far forhåbentlig kan realisere med en sav og lidt søm ;-)

 2. Carina 14. april 2013 at 11:21 #

  Sikke en orden, det er da virkelig rigtig smart.. Får helt lyst til, at anskaffe mig sådan et sæt ;)

  • Mette 14. april 2013 at 15:19 #

   Det er nemlig så smart – jeg er svært begejstret, den kan på det varmeste anbefales :-)

 3. Pernille (I 7. Himmel) 14. april 2013 at 19:42 #

  Ej hvor cool! Såen en må man da straks eje!! Mit broderigarn har hjemme i en stor frostpose! i en stor pærevælling!! :-O

  • Mette 15. april 2013 at 19:09 #

   Så er det slut med frostposer :-)

Skriv et svarWP Like Button Plugin by Free WordPress Templates