Når online-shopping er en farlig fantastisk krea-himmel

Notonthehighstreet

Jeg har haft dette indlæg hængende i min blog-box et stykke tid. Jeg har nemlig ikke kunne poste det, da det ville være pinligt afslørende, hvem jeg syltede for et par uger siden.

Med andre ord kom jeg for sent til en kaffe-aftale med en kær veninde, hvilket ellers ikke er en hobby, jeg normalt dyrker. For jeg er egentlig en irriterende punktlig kind-of-person, der hellere vil komme 10 minutter for tidligt end 3 minutter for sent. MEN jeg kunne simpelthen ikke gøre for det. Det var jo ikke min skyld. For da jeg var halvt på vej ud ad døren og lige ville slå et par vente-minutter ihjel – således jeg ikke kom alt for tidligt – faldt jeg over denne her online-shop “Not on the High Street“, som sugede enhver tidsfornemmelse ud af mig, da jeg støvsugede deres DIY-kits. Jeg spottede blandt andet, at man kan købe ting fra den designer, der lavede det her skønne broderi-kit, som jeg er virkelig glad for.

Prøv selv at gå derind – hvis du altså har tid og ikke er på ud ad døren for at mødes med en veninde. For jeg vil gætte på, at hun vil blive taget som gidsel af din hang til kreative projekter og evige søgen efter at finde unikke gaver, der er lavet af spirende græsrods-designere på vej frem. Nu er du advaret. Jeg vil helst ikke OGSÅ have den skyld hængende på mine skuldre ;-)

Not on the high street

Umiddelbart minder “Not on the High Street” om en form for Etsy-shop, hvis du kender det site? Med andre ord er det en designer-markedsplads på nettet, der ikke alene er fyldt skønne DIY-kits, men også sjove gaveideer til både ham, hende og baby, must-have-dimse-dutter til hjemmet, finurlige ting til haven, lækre accessories, smukke beklædningsgenstande, kreative kort og billeder – åååh, listen vil virkelig ingen ende tage …

Så vidt jeg kunne læse har NotHS derfor også fået stor succes og vundet flere priser siden ejerne Holly og Sophie slog dørerne op i 2006. De fik ideen til sitet, da de selv har en stor passion for at gå på jagt efter charmerende unika ting, der er skabt med (hjemmelavet) kærlighed – hvilket man jo netop oftest finder på specielle og lidt hemmelige markeder eller i små originale butikker, der ligger gemt inde i baggårde og er drevet af kreative ildsjæle.

Deres vision var at håndplukke disse spændende krea-talenter og gøre det nemt og bekvemt at finde frem til deres fine designs. Og den tanke kan jeg rigtig godt li’! For hver gang jeg skal ud og finde gaver til dem, jeg holder af, vil jeg så gerne finde på noget originalt, noget kreativt. Men ofte ender jeg alligevel med at gå en tur ned ad Strøget, der jo mest byder på masseproducerede ting fra et samlebånd i Kina.

Hmmm – jeg tror, jeg må købe en lille gave til veninden, der ventede …

Læs også om:

8 Responses to Når online-shopping er en farlig fantastisk krea-himmel

 1. Andrea 26. april 2013 at 13:56 #

  Ej hvor ser den skøn ud, har aldrig hørt om den før men er meget glad for etsy ;-) er selv som dig typen der ikke kan tåle at komme tre minutter for sent, så håber ikke in veninde blev sur ;-)

  • Mette 26. april 2013 at 14:15 #

   Jeg har heldigvis masser af ‘good-will’ på den konto – så der var ingen sure miner ;-)

 2. Stine 26. april 2013 at 15:39 #

  Nøøjjj for en lækker butik, men for pokker hvor kan det blive dyrt :-)

  • Mette 26. april 2013 at 15:45 #

   JEP! Igen-igen sidder man og ærger sig over, at man ikke lige er bosat i UK ;-)

 3. Tine 27. april 2013 at 08:53 #

  Uha, en lækker side.
  Af erfaring skal jeg holde mig langt væk fra sådanne sider, for det er alt for dyrt for mig at besøge dem :-)

  • Mette 27. april 2013 at 12:41 #

   Så er vi to ;-)

 4. Lille Mormor 28. april 2013 at 00:26 #

  Namme-nam hvor er det en fed side, har nu allerede brugt 1½ time på den og er kun klikket herover for at sige – TAK FOR TIPPET ;)

  • Mette 28. april 2013 at 21:06 #

   He he… ja, den er temmelig savlfremkaldende ;-)

Skriv et svarWP Like Button Plugin by Free WordPress Templates