Du er en strikkende stylista

MiniMagasin

Julia Lahme er et kendt navn her i Blogland. Det er hun også i kommunikationsbranchen, hvor jeg blandt andet færdes. Og det er ikke uden grund, at man ofte støder på hendes navn. Hun har nemlig en skarp pen, et øje for upcoming trends og en hulens masse på hjerte, som hun deler ud af frit-og-kvit i hendes MiniMagasin – som jeg på det varmeste kan anbefale, hvis du synes, det er sjovt at følge med i, hvad der rører sig … hvad der rører OS lige nu.

I det seneste MiniMagasin henviste hun til en spændende artikel i det engelske The Guardian, som fik mine tanker til at spinde om garn og garnets plads i modebilledet. Det handler om ordet ‘fashionista’, der længe har haft til huse i modebranchen. Men nu er det kasseret, ordet er blevet smidt på gaden:

“For det at være fashionista handler om, at man følger trends og tendenser slavisk. Vil man for alvor være interessant, modig og toneangivende skal man i moden – som alle andre steder – have sin egen stil. Derfor er ordet ’stylista’ begyndt at dukke op. En stylista sætter nemlig selv trenden og bestemmer selv, hvad der er god smag.”  – citat Julia Lahme

Og hvis der er ét sted, hvor man netop kan tage stilen i egen hånd, så er det da med et par strikkepinde! Endnu en gang peger alle pile på, at vores kærlighed til garnet ikke alene er givende på mange planer, men også trendy. Måske er der alligevel håb for min lidt usammenhængende stil?

Læs også om:

No comments yet.

Skriv et svarWP Like Button Plugin by Free WordPress Templates