Syndige syslerier på en forårsdag og en hæklet robot

Hæklet robot

Hæklet robot 2

Hæklet robot 3

Tulipaner

Jeg har lavet en overspringshandling. En hæklet overspringshandling. Jeg skulle egentlig ha’ brugt den lange weekend i kælenderen, da vores kælderrum er ved at kaste op af flyttekasser, som endnu ikke er pakket ud.

Men altså – helt ærligt!! Solen skinnede, fuglene pippede og de små knopper på træerne voksede jo nærmest minut for minut. Jeg kunne jo ikke gøre for, at det ikke var kældervejr. Jeg kunne jo ikke gøre for, at jeg blev nødt til at sidde ude på vores altan med hækletøjet i hænderne og bare nyde foråret …

Men ingen overspringshandling er så skidt, at den ikke er godt for noget, vel? For ud af mine hænder dukkede denne lille fyr op: Hr. Hæklet Robot fra hæklebogen Hæklerummet. Han er bogens ‘covergirl’, hvis du synes, han ser bekendt ud? Hæ hæ! Hvor jeg dog elsker den bog – selv om den er farlig syndig på en forårsdag …

Læs også om:

4 Responses to Syndige syslerier på en forårsdag og en hæklet robot

 1. Lene Spliid 1. maj 2013 at 21:30 #

  Hækling er altid en kærkommen overspringshandling!!! Jeg er selv igang med robotten – dog i dobbelt størrelse! Glæder mig usigeligt til at se det færdige resultat!

  • Mette 2. maj 2013 at 19:11 #

   FEDT – en kæmpe robot! Den lyder virkelig sej! :-)

 2. Astrid 1. maj 2013 at 22:40 #

  Helt klart den rigtige prioritering, Mette!

  Jeg sneg mig i haven i stedet firat sy gardiner…;-)

  • Mette 2. maj 2013 at 19:11 #

   Uh la la… HAVEN! Du er HAVEejer! Glæder mig max til at se den OG din kreakælder :-) Endnu en gang stort tillykke med huset

Skriv et svarWP Like Button Plugin by Free WordPress Templates