Broderiets mekka!

Broderigarn DMC

Broderi DMC fra Dubai 2

Broderi DMC fra Dubai 4

Broderi DMC fra Dubai 6

Broderi DMC fra Dubai 7

Vidste du, at Dubai er intet mindre end et mekka for den, der kvalitetsbevidst jagter billigt broderigarn? Læs: Broderigarn + Dubai = Billigt! Er det bare mig eller bør det regnestykke egentlig ikke gå op?

Min kære krea-kollega har en skøn veninde, der sammen med sin familie har bosat sig i den funklende guld-by og har opdaget, at DMC-broderigarn kan købes for en meget lille mønt. Meget lille. Jeg røber ikke tallet, for så begynder du bare at græde. Det gjorde jeg.

Men jeg græd til gengæld ikke, da min krea-kollega havde den fineste håndfuld broderigarn med hjem til mig. Hun har nemlig arvet vores go’e gamle B&O-fjernsyn, som vi ikke har plads til i den nye lejlighed – så hun syntes, at hun ville give mig en lille gave. Hold nu op, dét syntes jeg var en ualmindelig god byttehandel. For mig :-)

Jeg tænker ligefrem, at hvis jeg var en mand og jeg levede i et andet land, så ville jeg ikke bytte mine døtre for kameler – men for broderigarn. Okey, okey – det regnestykke går overhovedet ikke op! Men – hvis nu … så ville jeg være rig på broderigarn!

Læs også om:

10 Responses to Broderiets mekka!

 1. Frk.lunella 4. maj 2013 at 17:21 #

  Sikke noget fint broderigarn, og ihh, hvor vil jeg gerne til Dubai nu, hvor jeg ved dette…!

  • Mette 5. maj 2013 at 22:15 #

   Samme her :-)

 2. Irene 4. maj 2013 at 20:00 #

  Ja det gå nok ikke an selv at ta´ derned, altså for garnets skyld, så går regnstykket da slet ikke op ;o)
  Sikke en dejlig gave.

  • Mette 5. maj 2013 at 22:14 #

   Ha ha… nej, det har du vist ret i. Så skal man i hvert fald købe rigtig meget garn :-)

 3. Nina 6. maj 2013 at 08:40 #

  Yaaah – min far skal til Dubai snart, han skal da så meget ud at shoppe garn! Jeg har gang i en masse efter kurset men mangler ligesom det der grund-lager af farver for at alle idéerne kan komme op og flyve :-) HVordan går det med din fugl?

  • Mette 6. maj 2013 at 19:29 #

   Uh la la… det lyder ikke skidt at få fyldt depoterne op fra Dubai :-) Jeg er ikke kommet såååå langt som ønsket endnu. Når jeg endelig har haft tid til at sætte mig ned, har det været mørkt. Og vi mangler stadig lamper i den nye lejlighed, he he… Men jeg regner med at broderiet vil komme i takt med de lyse aftentimer :-)

   Har du fået pimpet flere kjoler? Den var simpelten så fin, den fik lavet til kurset.

   Kh, M

 4. Mette Stilling 10. april 2014 at 08:15 #

  Hej.
  Så lige opslaget om broderigarn og Dubai.
  Hvor i Dubai mon det er muligt at købe. Jeg har en søn, der arbejder i Dubai p.t. og har været der 4 gange nu, men har ikke set broderigarn.
  Det kribler allerede – for at få fat i noget……jeg har noteret mig navnet på posen, håber jeg finder det.
  Hilsen Mette

  • Mette 10. april 2014 at 19:24 #

   Åh, pas – jeg har desværre aldrig selv været i Dubai. Jeg håber, at du finder en løsning :)

 5. pernille henriksen 16. juli 2015 at 12:27 #

  Jeg bliver nødt til at fortælle dette, selvom det næsten er at prale: Min mand skulle møde en gl. barndomsven i jordan, og da jeg havde hørt at dmc.garn var billigt dernede, bad jeg ham tage en 20-30 dukker garn med hjem, i blandede farver efter eget valg. Han tog sin gl. ven med hen i butikken og de kunne jo ikke finde ud af at vælge farver. Til sidst slog vennen ud med armene og sagde, jeg gir din kone en gave…to dukker garn af hver farve! Er I klar over hvor meget det fylder? To bæreposer fulde af dmc-garn! Jeg tror næsten det er den bedste gave jeg nogensinde har fået! Jeg har dmc-garn til resten af livet, og det er en luksus uden lige, at udvælge farver til et nyt projekt. I kan se nogle af mine broderier på http://www.petronella.dk … kig under “fritid”

 6. Sofie 23. juli 2015 at 23:18 #

  Eller gå en tur på ebay og søg på cross stitch cotton!

Skriv et svarWP Like Button Plugin by Free WordPress Templates