Instagram – bedre sent end aldrig?

Instagram

Jeg har været stædig. Alt for længe. Men nu gik den ikke længere. Jeg har måttet sige farvel til min gamle ven, min første iPhone, der efterhånden kun kunne ringe og sende beskeder – hvis jeg vel at mærke samtidig gav den hjertemassage og kunstigt åndedræt.

I sidste uge bad den (mere eller mindre) selv om at komme på et hjem for pensionerede telefoner, da den fuldstændig mistede pusten midt i et opkald. Så nu har vi taget afsked og lovet hinanden, at vi altid vil huske de mange sjove og gode stunder, vi har oplevet sammen.

Derfor har jeg nu budt en ny ven ind i familien: iPhone 5. Halløj, sikke en opgradering! Han er sq kvik og fantastisk til at tage billeder. Så nu er Farmorfabrikken endelig at finde på Instagram. Det er noget jeg glædet mig længe til… Kig forbi min Instagram-profil “farmorfabrikken”, hvis du har lyst til at se, hvad jeg går og roder med til daglig. Det vil i hvert fald være hyggeligt også at se dig der :)

Læs også om:

8 Responses to Instagram – bedre sent end aldrig?

 1. Anne 9. maj 2013 at 09:08 #

  Haha, sådan Mette. Følger dig allerede og vil glæde mig til opdateringer :)

  • Mette 10. maj 2013 at 19:08 #

   Uh – jeg må finde dig, Anne! :-)

 2. Christel 9. maj 2013 at 09:57 #

  Velkommen i klubben med både det ene og andet!!!

  • Mette 10. maj 2013 at 19:08 #

   Tak tak :-)

 3. Emilie 9. maj 2013 at 17:50 #

  Haha, hvis det er en trøst, så er jeg heller ikke kommet på instagram, så du er ikke det sidste menneske, der ikke er medlem af klubben. Jeg har ingen smartphone, så med mit oldnordiske teknologiske hjælpemiddel af en telefon har jeg ikke rigtig mulighed for at være med i klubben. Måske sker det engang, hvis jeg skulle være så uheldig, at min telefon vælger at give op…

  • Mette 10. maj 2013 at 19:09 #

   Keep up the good work, Emilie ;-) Det syns’ jeg sq er i orden!

 4. Marina / cand.mor 11. maj 2013 at 20:01 #

  YAY, så du på :) Er vild med instagram omend det er en evig kilde til overspringshandlinger, for det kan jo være, at der liiige er sket lidt siden sidst ;) Er selv på som @marinabitsch

  • Mette 12. maj 2013 at 20:20 #

   Du er hermed fundet :-) Og JA! Man bliver ski vist nemt begejstret for Instagram! ;-)

Skriv et svarWP Like Button Plugin by Free WordPress Templates