Det blev en om’er

Vest 1

Vest 2

Åh, hvor kan garngramsning og visualisering dog være en tricky cocktail! Det fandt jeg igen-igen ud af, da jeg gik igang med at eksperimentere og forberede næste strikkeopskrift til Farmorfabrikkens Strikkeklub.

Vi skal nemlig strikke det fineste babytæppe i netpatent, men det er som om at mønstret kræver en mørkere bundfarve end en lys sandfarve for rigtigt at komme til sin ret. Tæppet lignede i hvert fald mere en træt leverpostejsmad end et lækker-vamset uldtæppe, som man har lyst til at svøbe sit barn i.

Men jeg er helt pjattet med garnet, som er Gepard Garns økologiske uld Pura Lana. Det er let, lunt og blødt. Også kan jeg nemlig ret godt lide tanken om, at når man strikker ting til de mindste, så må garnet gerne være fri for diverse farlige kemikalier.

Så i stedet for at garnet går til spilde, er jeg gået igang med at strikke babyvesten. Den er en klassiker og kan da næsten ikke gå galt?

Læs også om:

4 Responses to Det blev en om’er

 1. Eva 12. maj 2013 at 05:17 #

  Babyvesten dur! Også i “leverpostej-farvet”. Det ser lækkert ud.

  • Mette 12. maj 2013 at 20:17 #

   Ha ha ha…. Tak! Det håber jeg i hvert fald ;-)

 2. Katrine Smedegaard 25. maj 2013 at 06:32 #

  Hej Mette

  Det her spørgsmål stikker måske lidt ud… Hvordan laver du dine egne strikkeopskrifter? Jeg kunne godt tænke mig at lærer det, men er ikke kommet igang endnu, har du nogle gode råd?

  Hilsen Katrine

  • Mette 26. maj 2013 at 16:41 #

   Hej Katrine

   Godt spørgsmål ;-) Jeg laver nemlig endnu ikke mine egne strikkeopskrifter, kun hækleopskrifter. Jeg får hjælp til strikkeopskrifterne af strikdesigner Sus Gebhard fra Uldstedet. Så jeg kan desværre ikke hjælpe dig :-( Men pøj pøj med projektet! Det er noget, som jeg selv drømmer om at få hul på en gang…

   Kh, Mette

Skriv et svarWP Like Button Plugin by Free WordPress Templates