DIY: Lav dit eget stofprint

DIY stoftryk

Mit über-ynglings krea-magasin Mollie Makes har skrevet om et spændende DIY-tip, som jeg helt sikkert må afprøve på et tidspunkt! En designer fra Computer Arts har nemlig gjort det muligt, at du nu selv kan kreere dine ynglings kruseduller om til dit eget stoftryk.

Du skal “blot” bruge Photoshop, følge 12 trin og sende filen videre til en printer, der kan udskrive mønstret på stof. Det lyder nemt – men jeg har hverken Photoshop eller en stofprinter. Sååååå... det projekt ligger ikke øverst i to-do-bunken. Men jeg kunne ikke lade være med at blive begejstret alligevel. For det er da smart, ik? :)

Læs også om:

9 Responses to DIY: Lav dit eget stofprint

 1. Linette 26. maj 2013 at 16:51 #

  Så smart! Men hvem har lige en printer der kan printe på stof…? Sådan en vil jeg da have :)

  • Mette 26. maj 2013 at 16:54 #

   Hæ hæ… ja, det er lige dét :-) Udstyrslisten bliver som altid længere og længere med alle de projekter, jeg gerne vil lave

 2. Marie Eli 26. maj 2013 at 19:18 #

  Så vil jeg da lige anbefale spoonflower.com Der kan man oploade sit eget design i adskillige formater, bl.a. jpeg og så printer de det, fx på stof eller som tapet. Jeg har ikke selv afprøvet det (endnu), men har hørt om det fra flere bloggere, der har været begejstrede.

  • Mette 26. maj 2013 at 19:39 #

   FEDT! Tusind tak for tippet, Marie :-) Det må jeg ind og tjekke!

 3. Lisbeth 26. maj 2013 at 19:42 #

  Ja, ideen om eget stofdesign har også tændt mig. Får desværre ikke syet i øjeblikket, men jeg alligevel gemt dette link. http://www.spoonflower.com/designs/new?create=fabric Her kan man få lavet sit helt eget stof og tapet. :-)

  • Mette 26. maj 2013 at 19:51 #

   Jeg må vist ind og tjekke det der spoonflower snart – det er der mange, der taler om :-) Tak for tippet, Lisbeth!

 4. Salina 11. december 2013 at 19:30 #

  Kan ikke lige hjælpe med printeren, men du kan downloade en prøveversion af Adobe Photoshop på adobes hjemmeside.. (google photoshop+free trial) Så har du adgang til programmet en måned… super nemt – helt gratis – helt lovligt :)

  • Mette 14. december 2013 at 12:57 #

   Perfekt, tusind tak for tippet Salina :)

 5. Oliver 1. februar 2015 at 16:24 #

  hej jeg kunne godt tænke mig lidt hjælp til og finde ud af hvilket stof jeg skal bruge inde på spoonflower.
  jeg har snart årsdag med kæresten og hun har et helt bestemt mønster hun godt kunne tænke sig og have en trøje i.
  hun elsker mærket superdry, der laver nogle af de blødeste sweetshirts. problemet er bare at jeg har ingen forstan på stof og sådan, men på en af mine superdry trøjer står der ” cappuccio 60% cotton 40polyester “.

  her er et link så i kan se hvilket stof jeg mener

  http://www.superdry.dk/damer/haettetrojer/details/48099/vintage-logo-hættetrøje

Skriv et svarWP Like Button Plugin by Free WordPress Templates