Mmm… Muffins med marengs!

Muffinopskrift

Opskrift cupcakes med topping

Opskrift på muffins

Jeg ved ikke, om jeg bør begynde dette blogindlæg med en advarsel? Indholdet kan i hvert fald være stærkt udfordrende for bikinisæsonen …

Med det sagt så vil min søde tand med største begejstring introducere dig for himlen: nemlig bloggen Cute Carbs, der rummer ubeskriveligt mange lækre opskrifter og savlfremkaldende billeder (du skal bare kigge på siden – og vupti, så sidder der 2 kilo ekstra på sidebenene).

Så da jeg fornyelig fik det fineste kagefad fra Lisbeth Dahl i indflyttergave af en sød veninde, tog det mig ikke mange sekunder at finde den kaloriebombe, der skulle have æren af at tage fadet i brug.

Jeg har nemlig længe gerne ville prøve kræfter med at lave cupcakes med topping (jeg ved det: jeg er mindst fire millioner år efter alle andre) og især en topping, der er lidt fast, så den også er transportvenlig (jeg har verdens mest kageglade kolleger, hvorfor kaloriernes mobilitet altid er med i mine overvejelser).

Jeg tror derfor, at min klik-finger nærmest på automatik fandt print-knappen, da jeg så opskriften på Cupcakes med lemoncurd og marengs. Måååms! Og se så fint det ser ud på kagefadet. Jeg er så glad – og et halvt kilo tungere …

Kagefad muffins

Muffins på kagefad

Læs også om:

4 Responses to Mmm… Muffins med marengs!

 1. Tóra - cutecarbs.com 5. juni 2013 at 10:13 #

  Hvor er de fine og små :) Og sikke et smukt kagefad! Tusind tak for links og de fine ord. Kh Tóra

  • Mette 5. juni 2013 at 10:16 #

   Det var da kun så lidt, Tóra. Jeg ELSKER din side, den er farlig fantastisk! Kh, M

 2. Simone 5. juni 2013 at 16:07 #

  Muums, de ser lækre ud. Dem tror jeg at jeg vil lave til min fødselsdag :) tak for link. Og tillykke med det fine kagefad.

 3. Mette 6. juni 2013 at 09:18 #

  Tak tak – og stort tillykke med fødselsdagen, Simone :-)

Skriv et svarWP Like Button Plugin by Free WordPress Templates