Vinderen af sommer-give away

Give away

Så blev det onsdag og tid til at finde en vinder af min sommer-give away: Den skønne bog “Redebygning” + 3 nøgler af Gepard Garns lækre Cotton Wool DK til opskriften på den søde babycardigan fra bogen. Jeg har brugt siden findenvinder.dk til at trække lod blandt alle, der har kastet deres navn i puljen. Oooooog vinderen blev (tromme-tromme-trommehvirvel..) nr. 168.

Hurra og stort tillykke til Karin! Jeg har netop sendt dig en mail, så jeg kan få fingrene i din postadresse og sende pakken af sted.

Ps. Tusind, tusind TAK for alle jeres søde feriehilsner og ønsker om en god tur til USA. Vi glæder os absurd meget! Men selv om Farmorfabrikken lukker ned, så holder mine blog-fingre ikke fri. Jeg blogger nemlig videre på vores rejseblog, som meget snart er på plads. Stay tuned :)

Vinder af give away

Læs også om:

4 Responses to Vinderen af sommer-give away

 1. Krearier 12. juni 2013 at 08:03 #

  Tillykke til heldige Karin :)

 2. Anita 12. juni 2013 at 11:24 #

  Stort tillykke, Karin!

 3. Elsebeth 12. juni 2013 at 12:23 #

  Tillykke til Karin.! :-)

 4. inga 14. juni 2013 at 20:12 #

  congrat:)

Skriv et svarWP Like Button Plugin by Free WordPress Templates