Farmorfabrikken holder sommerlukket, men jeg blogger videre lige her …

Rejseblog Mette & Martin rejser

Om et par timer sidder jeg sammen med min kæreste i et fly med kurs mod Las Vegas, hvor der holder en Mustang Convertible og venter på os. I bedste Thelma & Louise-stil vil vi de næste knap 4 uger cruise rundt på de amerikanske highways langs vestkysten. Og jeg lader strikkepindene blive hjemme (temmelig angstprovokerende tanke her et par timer før afgang, men jeg har lovet kæresten, at når vi er på ferie, så er det er kun ham jeg fletter fingre med).

Men selv om der bliver stille på fabrikken frem til slutningen af juli, så er jeg på ingen måde stille. Jeg skribler nemlig videre på vores rejseblog Mette & Martin Rejser. Du er velkommen til at læse med, hvis du har lyst.

Til sidst vil jeg blot ønske alle en helt igennem fantastisk sommer! Må den blive fyldt med søde jordbær, smukke solskinstimer og fortryllende hygge med jeres kære. Jeg glæder mig til at høre, hvad I har bedrevet i ferien?

Læs også om:

9 Responses to Farmorfabrikken holder sommerlukket, men jeg blogger videre lige her …

 1. Helen 16. juni 2013 at 09:33 #

  Hej Mette…Håber du/I får en super fantastisk tur og glæder mig til at læse din rejsebeskrivelse…..Og hvor sjovt,…. det du skriver med strikkepindene…Har det på præcis den samme måde…..Knus Helen

 2. Krearier 16. juni 2013 at 11:44 #

  Hav en fantastisk tur!!

  Nu vil jeg smutter over og tilmelde mig rejsebloggen :)

 3. Anne-Mette 17. juni 2013 at 21:06 #

  Ha en FANTASTISK ferie!!!! Misundelig….naarrjjjj…JO!!!! Men på den gode måde – så jeg suser over og læser med!!!

  • Mette 20. juni 2013 at 09:17 #

   Tusind tak, Anne-Mette – hyggeligt at du følger med :) Kh, M

 4. Connie Childs 18. juni 2013 at 20:42 #

  Mette:

  Som bosiddende i USA er det altid sjovt at se hvordan andre danskere opfatter vores land. Glaeder mig til at foelge med.

  P.S. I burde kontakte Rene for at dele bloggen med mange andre ogsaa. http://www.renefrederiksen.dk/2010/05/28/usa-skribenter-sges/

  • Mette 20. juni 2013 at 09:16 #

   Tusind tak Connie, jeg har læst Renes blog med stor fornøjelse :-) Der er rigtig mange gode tips!
   Ps. Vi ELSKER at være her!!! Vi er konstant på farten og oplever meget, så jeg har ikke rigtig nået at lave nogle opdateringer. Men de kommer :-)

 5. Annette Clara 20. juni 2013 at 09:21 #

  Rigtig god tur Mette og Martin. Jeg vil også følge med i jeres oplevelser.
  Mh Annette Clara

 6. Kreateten 25. juli 2013 at 22:03 #

  Har lige fundet dig og din blog – og har nu snuset rundt i en halv times tid. Sikke megen inspiration der er at finde her!

  Jeg vender tilbage – når du er hjemme fra ferie :)

  • Mette 27. juli 2013 at 19:29 #

   Tusind tak, Stine – hvor er det skønt at høre :-) Jeg er langt om længe kommet hjem igen og begynder så småt at grave ting og sager frem af krea-skufferne :-)

Skriv et svarWP Like Button Plugin by Free WordPress Templates