Bryllup i Las Vegas

Kapel i Las Vegas

Vielse i Las Vegas

Vielse i Las Vegas

Bryllup i Las Vegas

Bryllupsfest i Las Vegas

Bryllupsmiddag i Eiffeltårnet

Bryllupsmiddag i Eiffeltårnet

1. Bryllup i Las Vegas 8

1. Bryllup i Las Vegas 9

1. Bryllup i Las Vegas 10

Bryllup i Las Vegas

Bum! Så ramte hverdagen mig. Jeg er tilbage på arbejdet efter en sommerferie, som ikke bare har været rekordlang (6 uger), men uden tvivl også mit livs bedste! Min kæreste og jeg stak jo af til Las Vegas, sagde i al hemmelighed ”I do” til hinanden i et lille romantisk kapel og hoppede i en åben sportsvogn med kurs mod en honeymoon-roadtrip på den amerikanske vestkyst …

Nu sidder jeg her og bladrer gennem de mange billeder, som min kæreste – øh hov, mand! – har taget på vores bryllupsdag. Ååårh … Jeg vil giftes igen! Jeg vil tilbage! Jeg vil have flaksende sommerfugle i min mave. Jeg vil sige ”I do” til min kæreste. Jeg vil kysse og kramme, græde og grine. Jeg vil drikke kolde cocktails i kasinobaren og spise en forglemmelig lækker middag i Eiffeltårnet. Jeg vil danse i lyset af Las Vegas’ inferno af blinkende neon. Jeg vil kysse foran springvandet ved smukke Bellagio. Og jeg vil have, at bryllupsdagen med verdens dejligste og spritnye ægtemand aldrig ender …

Hvis nogen havde fortalt mig, at det var SÅ fedt at blive gift – så havde jeg allerede gjort det ulovligt mange gange. Med samme mand. Jeg er stadig helt høj på følelserne, stemningen og oplevelserne. Og jeg brygger seriøst på tanken om, hvordan og hvor vi kan blive gift igen næste år?

Hvis du og din kæreste går og leger med tanken om at blive gift i Las Vegas, så synes jeg, at I skal stoppe det lige nu, lige her! I stedet skal I finde dankortet frem, booke to flybilletter og tage af sted. Det kan kun gå for langsomt!

Og dog! Der er lige et par praktiske ting, som skal fikses, inden I hopper om bord på det første og bedste fly. Vi brugte fx en del tid på at finde ud af, om vi skulle have en ægteskabstilladelse med hjemmefra eller om vi bare kunne gå ind fra gaden og blive gift?  Det synes jeg ikke, I skal bruge jeres tid på – I skal af sted!

Derfor har jeg her beskrevet, hvordan vi fik det hele på plads og blev klar til afgang:


Vil du giftes i Las Vegas? Sådan gjorde vi:

–  Vores rejsebureau FDM Travel hjalp os med at booke rejsen og finde et romantisk kapel i Las Vegas, The Little Church of the West, som lå tæt på vores hotel. Vi bookede selv vielsen via mail. Ceremonien kostede 199$ og var inkl. bryllupsfotograf + 3 printede billeder, som blev tilsendt med posten.

– Fire uger før afrejse bestilte vi via Clark County Courthous hjemmeside (Las Vegas’ Bryllupskontor) en bryllupslicens. (I skal personligt afhente licensen på Bryllupskontoret i Las Vegas, inden selve vielsen, og da der er mange, som bliver gift i Las Vegas, kan du godt risikere at stå i kø, hvis du ikke har bestilt licensen på forhånd). Licensen kostede 60$

– Fire uger før afrejse udfyldte vi også en ægteskabsattest på Bryllupskontoret hos Københavns Kommune, som bekræftede, at vi opfyldte ægteskabsbetingelserne. (Attesten er gyldig i 4 måneder og skal afleveres på Las Vegas’ Bryllupskontor, når I skal afhente licensen).

– Inden selve vielsen hos The Little Church of the West afleverede vi licensen på kapellets kontor og fik efterfølgende et bryllupscertifikat, der bekræftede, at vi var blevet lovmæssigt viet i staten Nevada samt et personligt ’souvenircertifikat’ til evigt minde.

– Da vi kom tilbage til Danmark, afleverede vi bryllupscertifikatet hos Folkeregistret i Københavns Kommune og blev erklæret rette ægtefolk efter dansk lovgivning. (Husk at brylluppet skal registreres senest 2 måneder efter vielsen).

 

Læs også om:

26 Responses to Bryllup i Las Vegas

 1. Karin 30. juli 2013 at 23:09 #

  Stort tillykke med jeres nye titler.

  Her er vi selv blevet gift 2 gange (indtil videre). Har prøvet at sige til manden, at når vi har 8 års bryllupsdag om lidt, så bør vi giftes igen, så det bliver hver 4. år som indtil videre. Han er ikke helt med på ideen, men vil ikke afvise at for 4 år siden var sidste gang. Hmm, måske skulle vi overveje Vegas en gang

  • Mette 31. juli 2013 at 16:33 #

   Hårh manner, hvor er det fantastisk! Og Vegas kan på det varmeste anbefales – jeg krydser fingre for at manden din hopper med på planen om hver 4. år. Jeg synes, det lyder genialt! :-)

 2. Jeanette 31. juli 2013 at 04:27 #

  Hold da kæft (sorry) – hvor er du smuk! Jeg kan kun glædes over de dejlig billeder, og så kan jeg slet ikke forene mig med, at du kalder dette for en “farmorfabrik”, men jeg elsker dine ting/kreationer og oplæg.
  “Stort tillykke fra maj – du får fem point af maj” ;) :D

  • Mette 31. juli 2013 at 16:32 #

   Ha ha… Tusind TAK, Jeanette :-)

 3. Emilie 31. juli 2013 at 08:49 #

  Kæmpe stort tillykke med brylluppet og den nye titel.
  Det ser henrivende ud!
  Generelt ser det virkelig ud til at have været en fantastisk ferie og rejse.
  Velkommen tilbage til DK – og hverdagen…

  • Mette 31. juli 2013 at 16:31 #

   Tusind tak, Emilie :-) Det var virkelig henrivende og fantastisk. Gid man kunne zappe sig selv tilbage igen og igen…

 4. Monica Weidemann 31. juli 2013 at 09:31 #

  Hvilken lykkefølelse du beskriver! Endnu engang et stort tillykke med de 2x I do! Har aldrig følt mig så elsket som på min bryllupsdag. Gid alle måtte få lov til at opleve de samme følelser som os:)

  • Mette 31. juli 2013 at 16:30 #

   Endnu gang tusind tak, søde Monica :-) Og jeg er helt enig. Alle har fortjent en bryllupsdag!

 5. Tine Lildballe 31. juli 2013 at 12:45 #

  Hvor lyder det fantastisk! Og så er jeg bare vild med hoppe-billedet, I ser bare så glade ud :) En million gange tillykke med brylluppet :)

  • Mette 31. juli 2013 at 16:28 #

   En million hoppende tak, Tine :-)

 6. Anne 31. juli 2013 at 20:56 #

  Ihhh hvor fantastisk. Og ihh hvor jeg glæder mig til vi snart skal giftes selvom det ikke bliver i las vegas. Hvor ser det smukt ud (og hvor er I smukke!!!)

  Kæmpe tillykke kære Mette.

  Kh

  • Mette 31. juli 2013 at 21:26 #

   Tak søde, Anne – og du kan roligt glæde dig :-) Det er verdens fedeste ting at blive gift. Jeg er ikke i tvivl om, at I får det smukkeste oktober-bryllup!

   Kh, M

 7. Krearier 31. juli 2013 at 22:12 #

  Det var være SÅ hyggeligt at følge jer på den fantastiske rejse.

  Velkommen hjem :)

  • Mette 31. juli 2013 at 22:50 #

   Årh, tusind tak – og tusind tak fordi du havde lyst til at læse med! :-)

 8. Nadia 31. juli 2013 at 22:59 #

  Endnu engang en milliard gange tillykke! Helt igennem et perfekt bryllup, og lige præcis som jeg forestiller mit eget bliver.

  • Mette 3. august 2013 at 10:12 #

   TAK – jeg glæder mig til at høre om jeres store dag, Nadia :-)

   • Nadia 6. august 2013 at 21:46 #

    Han skal først lige ned på knæ – men en kvinde har lov til at drømme ;) vi har en kær lille grund på 8 mdr til det, såååeeh… :)

    • Mette 6. august 2013 at 22:14 #

     Uuij, spændende – jeg er sikker på, at kæresten brygger på noget ;-) Min kæreste bryggede på planen i to år … Hi hi

 9. Anna 14. august 2013 at 20:58 #

  Så tillykke da! Men her har vi savnet gode, nemme opskrifter:)

  • Mette 14. august 2013 at 21:18 #

   Hi hi… tusind tak, Anna :-) Jeg er så småt også ved at ryste ferie-dovenskaben af mig og er klar til at omfavne efterårets kreativitet :-)

 10. Maiken 19. august 2013 at 21:30 #

  Årh, hvis ikke det lige var for at jeg er den største traditionalist, og allerede er gift, så stak jeg promte af til Las Vegas.

  Det er dejlige, sjove og uhøjtidelige billeder, så man ikke er i tvivl om at det virkelig var en fed oplevelse. Toppet med en vestkyst honeymoon så kan det da kun være godt. Tillykke!

  • Mette 20. august 2013 at 20:39 #

   Tusind tak, Maiken :-) Det var nemlig lige præcis en fed, fed oplevelse. Jeg er SÅ klar til at tage derover og gøre det hele én gang til ;-)

 11. Louise 11. januar 2015 at 19:48 #

  Hej.

  Jeg vil høre dig om lidt hjælp:-)

  Vi skal giftes i Danmark, og rejser så til las vegas 5 dage efter hvor vi også bliver gift:-)

  Jeg kan se i har spist i eiffeltornet:-) er der meget larm?

  Louise

  • Mette 17. januar 2015 at 11:08 #

   Kære Louise

   Allerførst: Kæmpestort tillykke! Glæd jer – jeg er ikke i tvivl om, at I får en vidunderlig dage.
   Dernæst: Nej, Eiffeltårnet er fantastisk og romantisk :)

   Kh, M

 12. Louise S. 30. december 2015 at 23:49 #

  Hej..

  Ved du hvorfor man senest skal registrere sit certifikat i DK, to måneder efter vielsen i Las Vegas?

  Kh. Louise S.

 13. Mette 30. november 2016 at 11:19 #

  Har netop booket denne kirke til vores bryllup i februar, når vi stikker af og gifter os i hemmelighed;-) Ser så hyggelig ud. Bare os og vores 2 piger – glæææder mig så meget. Tak for en fin beskrivelse af papirarbejdet, som vi også skal have styr på.

Skriv et svarWP Like Button Plugin by Free WordPress Templates