Og hvad har jeg så bedrevet i sommerferien …?

Kreativ sommerferieOg hvad har jeg så bedrevet i sommerferien – altså udover at jeg er blevet gift i Las Vegas ;-) Helt ærligt? Ikke en fløjtende, flyvende fis!

Jo, det vil sige – jeg har spist en hulens masse is. Og kage! Jeg har læst eventyrligt gode bøger, kværnet et væld af inspirerende magasiner og savlet over en stor bunke nye, lækre kogebøger. Måms! Jeg har cyklet i pendulfart mellem kolde dukkerte på Amager Strand og smukke solnedgange på altanen. Og så har jeg syet mit første stykke patchwork! Yippiii …

Jeg har længe, længe (alt for længe) taget tilløb til at tråde nålen og ri de berømte femkanter sammen, så det var med stor begejstring, at “Projekt Sansebold” blev skudt igang i forrige uge. Hvilket det helt præcist blev hjemme hos Astrid. I min verden kan Astrid nemlig alt, der kræver håndsarbejdssnilde. Og jeg har af én eller anden grund haft en berøringsangst over for patchwork.

Men nu hvor Astrid har vist mig, hvor nemt det er, så forstår jeg faktisk ikke helt, hvor jeg fået ideen om, at patchwork er raketvidenskab? Nåh, men noget produktivt kom der altså ud af sommerferien … Lidt, men godt. Rigtig godt!

Hvad har I bedrevet i Costa del Danmark? :-)

Læs også om:

14 Responses to Og hvad har jeg så bedrevet i sommerferien …?

 1. Thea Vaskavulla 7. august 2013 at 22:24 #

  Har heller ikke bedrevet det store… Strikket en lille babyvest til et godt vennepars nyfødte som kan ses på min blog,men det er vist hvad det er blevet til… Ellers også bare spist en masse is, samlet bær hos mine forældre, været sammen med mine unger.. Bare slappet af :) Nu er jeg dog begyndt at glæde mig lidt til efterår; kan jo så godt lide at sidde inde og strikke/sy/hækle ;)

  • Mette 10. august 2013 at 12:56 #

   Ha ha ha… ja, jeg har det vist lidt som dig. Jeg er altid i max-nørkle-humør, når mørket falder på og kulden kommer snigende …

 2. kirsten steffensen 8. august 2013 at 08:49 #

  Har haft en dejlig sommer, har været i Sverige 5 dage og Harzen 5 dage og havde købt garn med hjem hvorfra jeg kom frem

  • Mette 10. august 2013 at 12:54 #

   Lyder skønt, Kirsten – og spændende med tysk og svensk garn! Fandt du nogle lækre mærker?

 3. Karin 8. august 2013 at 14:15 #

  Jeg har udviklet på syevnerne, og har lært at sy kjoler med foer i, hvilket min 2,5 årige datter er meget tilfreds med. Hun danser glad rundt i dem.
  Ellers nattøj til store drengen, hvor jeg kan konstatere at jeg ikke er alt for ening med jersey stof.
  Og sidst men ikke mindst har jeg i dag lavet det allersidste på et meget forhadt strikkeprojekt, nemlig en kjole med jordbærbort til datteren. får den lagt op senere i dag til offentlig beskuelse, håber jeg.

  • Mette 10. august 2013 at 12:52 #

   EJ, HVOR ER DET FEDT, Karin! Jeg kan godt forstå, at din datter er begejstret. Den evne vil jeg også gerne erhverve mig på et tidspunkt. Det lyder i det hele taget som om, at du har haft en ret produktiv sommer :-) SKØNT!

 4. Lillemus 8. august 2013 at 19:59 #

  Ih, den er altså bare fin.

  Jeg har længe været lidt tilbageholdende, med hele det der nål og tråd koncept, men måske man skulle give patchwork et forsøg? Især hvis man kan lave noget så fint som en sansebold, uden at projektet bliver alt for uoverskueligt?

  Jeg har fået hæklet et baby-tæppe (som var et ret stort projekt) og fået læst en masse fine bøger. En rigtig god sommer i det danske!

  • Mette 10. august 2013 at 12:50 #

   Jeg har haft det præcis som dig :-) Men det er slet ikke så svært, når først man lige får at se, hvordan man gør.
   SEJT at du har fået hæklet et babytæppe – det er mange timers arbejde!

 5. Stine Kreateten 9. august 2013 at 09:35 #

  Uh ha patchwork bliver vist aldrig en del af mit kreative liv. Dr er alt for meget der kan ende galt – er sikker på jeg ville sy mere i mig selv end i lapperne.

  Jeg har være her i DK hele ferien, der er flere år siden jeg sidst har prøvet det. Heldigvis har vejret jo været forrygende. Da jeg vidste at ferien kunne blive lang, havde jeg aftalt med nogle kreavenner, at vi skulle workshoppe hos hinanden, hen over sommeren. Det kan virkelig anbefales!
  Sikke meget man kan lære af dem man omgåes til hverdag!

  • Mette 10. august 2013 at 12:48 #

   Hi hi … ja, den nål kan godt være lidt tricky ;-) Og nøj, hvor lyder det fedt med fælles kreaworkshop hos veninder! Det lyder faktisk som en drømmeferie!

 6. Marina / cand.mor 12. august 2013 at 20:19 #

  Hehe, jeg har hæklet et spejlæg og en spegepølsemad :)

  • Mette 13. august 2013 at 21:11 #

   Ha ha… Dejligt aldrig mere at skulle løbe tør for en spegepølsemad ;-)

 7. Britta A 14. august 2013 at 21:50 #

  Hvor bliver du af, Mette?? ;-)

  • Mette 16. august 2013 at 08:07 #

   Hi hi… Du har helt ret, Britta. Jeg har været alt for længe væk. Suk. Jeg er blot begravet i noget arbejde, som jeg har ved siden af mit ‘rigtige’ arbejde. Men jeg er så småt ved at pudse feriestøvet af mig og pudse strikkepindene. Efteråret er på vej og det kribler i mig for at komme igang. I’ll be back! ;-)

Skriv et svarWP Like Button Plugin by Free WordPress Templates