DIY: Barnevognskæde med hæklede luftballoner

Barnevognskæde med luftballoner

Indrømmet! Jeg har en svaghed for barnevognskæder. Bum! Jeg ved ikke hvorfor eller hvordan den er opstået? Nogle mennesker er bidt af at strikke sokker, andre er begejstrede for at sy patchworktæpper og så er der dem, som bare er dybt afhængige af at hækle grydelapper. Det tror jeg heller ikke helt, de kan forklare? Men jeg er altså helt igennem verliebt i accessories til barnevognen.

I princippet giver det ingen mening. For jeg har ikke selv særlig stor glæde af den passion, eftersom jeg hverken har en baby eller en barnevogn. Det er vel lidt ligesom at være helt pjattet med at bage brownies – og ikke at kunne tåle valnødder. Bare ærgerligt, Sonnyboy! Men okey, jeg er sikker på, at der findes andre mennesker i verden, som har endnu mere sære hobby-præferencer end jeg.

Jeg synes bare, at  barnevognskæden er sådan en fin ting. Den er overskuelig at lave (vigtig pointe), den gør en lille bid af omgivelserne mere farverig og festlig (det håber jeg da, at baby synes?) og den gør det oplagt at sætte alle sine kreative færdigheder i spil. Og det er lige præcis hvad de to kreative kusiner Rosa og Isabella har, nemlig udfoldet deres kreative hækletalenter og kreeret denne fine barnevognskæde med de sødeste mini-luftballoner, som jeg straks forelskede mig i!

Tjek deres blog, den er fuld af fine projekter. Og du kan finde deres opskrift på barnevognskæden med luftballonerne lige her.

Læs også om:

11 Responses to DIY: Barnevognskæde med hæklede luftballoner

 1. Vibeke 21. august 2013 at 20:23 #

  Vil gerne lære at hækle, jeg skal nemlig snart have en barnevogn, og så var det da passende at lave noget selv. Nogle gode råd til, hvordan jeg lære det? Jeg er helt grøn på det der hæklen

  • Anja 21. august 2013 at 22:12 #

   You tube er en god hjælp, og så skal du have fat i fx politikens strikke/hæklebog så kan du sagtens. Og så gælder det om at have en god garnbutik hvor du kan få hjælp :-)

  • Corinna 22. august 2013 at 12:32 #

   Hej Vibeke.

   Det er meget nemt at lære sig selv at hækle. Prøv disse hæklevideor fra Drops, de er super gode:

   http://www.garnstudio.com/lang/dk/video.php?sort=2&thumbnails=on&categoryid=2

   og ellers Youtube, som Anja siger.

   :-)

 2. Linette 21. august 2013 at 20:31 #

  Den er simpelthen bare skøn. Den må jeg altså prøve at lave, ikke af nogen særlig grund, men bare fordi :)

  • Mette 22. august 2013 at 15:47 #

   Ha ha… ja lige præcis, bare fordi :)

 3. Astrid/Die HausFrau 21. august 2013 at 21:26 #

  Fantastisk opskrift! Og superfed blog – tak for anbefalingen!

  • Mette 22. august 2013 at 15:47 #

   Det var kun så lidt – de laver nogle fine ting, de to kreative kusiner!

 4. Gitte Luna 22. august 2013 at 01:32 #

  Så fint ;-)

  Er det her ikk noget for dig?? -> http://gitteluna.blogspot.dk/2013/08/tekstil-bog-og-blogdag-oprab-til-alle.html

  • Mette 22. august 2013 at 15:46 #

   Uh, spændende – tak for tippet Gitte Luna!

 5. Anita 22. august 2013 at 08:26 #

  Det er en skøn opskrift!

  Så fik jeg da lige øjnene op for endnu en kreativ blog. Den er nu røget på bloglisten :-D

  Tak for linket!

  • Mette 22. august 2013 at 15:45 #

   Rosa og Isabella laver nemlig nogle ret skønne ting :)

Skriv et svarWP Like Button Plugin by Free WordPress Templates