Ide til garnrester fundet over solskins-morgenkaffen

Morgenkaffe

Altankasse med blomster

GarnresterSikke en vidunderlig sommermorgen! Jeg ved ikke, om morgensolen skinner lige så smukt fra en skyfri himmel over hele landet. Jeg håber! For her på Amager stornyder jeg min morgenkaffe på altanen. Blomsterne dufter, fuglene pipper og kaffen er mild og rund, præcis som jeg bedst kan lide den.

Jeg har haft et par lange, travle dage på arbejdet denne uge, så en rolig morgen som denne, er som yoga for mit sind. Jeg har nuppet ét af sommerens BoligLIV-magasiner med ud og er netop faldet over en side med et kæmpe æseløre.

Jeg tænker, at det umiddelbart må være mig selv, som har sat det æseløre? Men jeg kan ikke huske det. Flot, Mette!  Ha ha… så er det jo temmelig nytteløst at lave folder i papiret.

Og så alligevel ikke. For det var nemlig ikke på nogen tilfældig side, jeg havde sat det æseløre. Det var nemlig ved en ret så smart idé til, hvordan du på en kreativ måde kan genbruge din garnrester: Du kan lave den fineste opslagstavle med en collage af en masse små garnnøgler. Det tror jeg, at jeg må prøve kræfter med!

Læs også om:

2 Responses to Ide til garnrester fundet over solskins-morgenkaffen

 1. Kreateten 26. august 2013 at 16:47 #

  hihihi – så er det ikke kun mig der gør den slags. Har dog udviddet konceptet, sætter ofte postT sedler ind, men uden at skrive noget på dem. Lidt fjollet at bruge tiden på at finde en seddel, også ikke ulejlige sig med at skrive på den :D

  Det lyder lækkert med sådan en rolig opstart på dagen, men ro til hygge og afslapning. Jeg har været så heldig at have helt fri om fredagen i år – LUKSUS!

  • Mette 26. august 2013 at 20:09 #

   Ha ha… ja, det er lidt fjollet at ty til “huske-metoder”, som man alligevel glemmer ;-) Jeg er SÅ meget med på de blanke PostIT-sedler, ha ha… Men altså – hvis hverken gule noter eller æselører hjælper os med at huske, hvad skal vi dog så gøre?

   ÅRH MANNER, fredagsfri?! Det lyder som himlen ;-)

Skriv et svarWP Like Button Plugin by Free WordPress Templates