Skønne strikkeopskrifter til de helt små og lidt større

Strikkebøger Lene Holme Samsøe

Strikkeopskrift babuhue

Strikkeopskrift babyhue

Strikkeopskrift Lene Holme Samsøe

Strikke cardigan opskrift

Strikket kjole opskrift

Nogle gange kan jeg godt få krea-stress. Det er ikke nogen dårlig form for stress, tænker jeg? Det er vel bare et udtryk for, at du er født med en unik mængde kreativitet, der kribler i fingrene. Det er ikke alle, der er blevet velsignet denne gode gensammensætning.

Problemet er vel snarere menneskets frie vilje, der gør det absurd besværligt at have kreative lyster. For jeg skal da lige love for, at det problem er stort, når man har fået fingrene i Lene Holme Samsøes to nye strikkehæfter, som er fortsættelsen til successen “Babystrik på pinde 3“.

Jeg har jo knap nok nået at tage hul på en opskrift fra det første hæfte, før jeg sidder her og har en hjerne, der er ved at koge over ved synet af endnu flere opskrifter, som jeg gerne vil lave. Arrrgghhh … Er der nogle, der gider komme og fratage mig min frie vilje. Den er vist usund for mig.

Læs også om:

18 Responses to Skønne strikkeopskrifter til de helt små og lidt større

 1. Susanne 15. september 2013 at 21:04 #

  Det ville være fedt med en guide til strikkehæfter der er gode til begyndere! Er disse at anbefale? Bortset fra tørklæder er det eneste jeg nogensinde har strikket din flotte beskrivelse på babyvest :)

  • Mette 16. september 2013 at 18:52 #

   Åh, hvor er det fedt at høre, Susanne – jeg bliver så glad, når hører, at min blog kan hjælpe :)

   Lene Holme Samsøes opskrifter er gode, men de kræver nok, at du har strikket lidt længere tid eller har nogen, som kan hjælpe dig gennem de svære trin / afkode opskriften.

 2. Strikmus 15. september 2013 at 21:21 #

  Jeg har kredset om disse bøger siden de udkom, men nu er der vist ingen vej udenom længere! -Har det første hæfte og det er den bedste strikkebog jeg har set til dags dato!

  • Mette 16. september 2013 at 18:53 #

   Det er nogle super skønne designs :)

 3. Anita 15. september 2013 at 21:24 #

  Det er også bare nogle skønne opskrifter! Den sidste grå kjole er virkelig flot! Den drømmer jeg også om at få strikket.

  • Mette 16. september 2013 at 18:53 #

   Den er virkelig også rigtig, rigtig fin :)

 4. Krearier 15. september 2013 at 21:39 #

  Jeg aftager gerne dele af din kreative overophedede hjerne :D

  Jeg er desværre bedst til at kigge billeder ……… ;-)

  • Mette 16. september 2013 at 18:53 #

   Ha ha … Du er mere end velkommen :)

 5. Marie 15. september 2013 at 22:32 #

  Ih, det lyder nøjagtigt ligesom mig. Mon det er derfor man altid har så mange ufærdige projekter liggende rundt omkring?!

  • Mette 16. september 2013 at 18:54 #

   Bum bum… jeg tror i hvert fald er der er noget om det ;-)

 6. Dorte 16. september 2013 at 06:29 #

  kan du skrive hvorfra raglan sweateren kommer ?

  • Mette 16. september 2013 at 18:50 #

   Jeps, den komme fra det gule hæfte “Børnestrik på pinde 3,5-4” af Lene Holme Samsøe :)

 7. Thea Vaskavulla 16. september 2013 at 08:11 #

  Uh ja, de er altså bare fine de der bøger.. Er netop i gang med “ret nem raglan” til ældsteyngel :)

  • Mette 16. september 2013 at 18:54 #

   Uh – spændende! Er den nem? :)

 8. Malene 16. september 2013 at 10:05 #

  Jeg konstaterede selv at have kreastress i weekenden… Er på barsel og har i de ledige stunder bla. lært mig selv at hækle – vha kreablogs som farmorfabrikken – og er dykket dybt ind i både hæklingens og strikningens verden de sidste par måneder, og har nu gang i alt for mange ting, og har alt for mange andre ting, som jeg også gerne vil i gang med :-)

  • Mette 16. september 2013 at 18:55 #

   Uh la la… det lyder både fantastisk og farligt ;-)

 9. Mette 16. september 2013 at 22:02 #

  Kender det alt for godt…. Ville ønske men var strikke blæksprutte eller der var flere i timer i døgnet- bare til krea ting. Og sikke nogle smukke bøger… Farligt når der er baby på vej.

 10. Annette Clara 6. oktober 2013 at 07:43 #

  Det, som jeg elskede ved din blog, var alle de fine DIY strikke- og hækleting, som du delte med os – dine bloglæsere?

Skriv et svarWP Like Button Plugin by Free WordPress Templates