Broderet påfugl på mobilen

Broderet påfugl

For et år siden (gisp! tiden flyver stærkt …) lavede jeg en mobilholder til min sødeste kusine. Jeg syede selve holderen i blødt læder og broderede en påfugl på et stykke stof, som jeg syede på fronten. Arbejdet var egentlig nemt at gå til. Det tog blot lang tid at brodere den fine, farverige påfugl. Og det er det eneste, der har holdt mig fra at lave flere.

Men nu har jeg måske fundet svaret. For se lige denne her meget, meget smukke påfugl, som er kreeret af Nancy fra bloggen Do Small Things with Love. Jeg tænker, at den kunne være  virkelig fin på fx en mobilholder. Eller en t-shirt. Jeg må vist på jagt i stofresterne …

Læs også om:

6 Responses to Broderet påfugl på mobilen

 1. Maiken 28. oktober 2013 at 10:45 #

  Den er meget fin – også selvom det egentlig er en kalkun ;o)

  • Mette 29. oktober 2013 at 16:32 #

   Ha ha … ja, jeg var vist helt forhippet for påfuglen, at jeg overså kalkun-detaljen ;-)

 2. Astrid 28. oktober 2013 at 20:59 #

  Det er vist en kalkun…..men den er rigtig fin;-)

  • Mette 29. oktober 2013 at 16:32 #

   Hi hi… ja, det har jeg opdaget ;-)

 3. Line 29. oktober 2013 at 08:03 #

  Som der også står på selve billedet så er det en kalkun (turkey) :) Men tænker man også kunne lave en påfugl på den måde :)

  • Mette 29. oktober 2013 at 16:33 #

   Ja, jeg var vist blind på påfugle-fronten, hi hi :)

Skriv et svarWP Like Button Plugin by Free WordPress Templates