DIY: Hæklet adventskrans med sølvgarn og flamingokugler

Åh, jeg har da fuldstændig fået det forkerte ben ud af julekanen i år! Netop som jeg så småt er begyndt at finde julestemningen, så er julen nærmest forbi. Det vil sige – for mig så er julen mindst lige så meget ugerne op til juleaften. Jeg elsker nemlig alle juleforberedelserne, julehyggen og ikke mindst julekreativiteten.

Jeg har fx lige forelsket mig inderligt i denne fine hæklede adventskrans, som Pernille Rahbek har lavet den fineste guide til på Magnet TV – et gennemført lækkert, stilfuldt site, som i øvrigt har mange smukke DIY’er, der bestemt er værd at tjekke ud.

Er det for sent at hækle en adventskrans nu, her et par dage før 4. advent? Eller for tidligt i forhold til jul 2014?

Læs også om:

6 Responses to DIY: Hæklet adventskrans med sølvgarn og flamingokugler

 1. Mathilde 18. december 2013 at 22:16 #

  Har det på præcis samme måde som dig, julen er hele december og i år er det som om julestemningen ikke rigtig har indfundet sig… Men den video er da lige til at komme i julehumør af, som du skriver er det måske lidt forsent at komme i gang i år, men den skal helt sikkert laves i efteråret 14 – så julestemningen kan indfinde sig lidt tidligere næste år…
  God jul

  • Mette 19. december 2013 at 19:12 #

   Ja, vi må vist kickstarte julen lidt før næste år ;-) God jul lige tilbage :-)

 2. Tine 18. december 2013 at 22:27 #

  Suk, den er da bare for fed.
  Må hellere sætte den på min “Ih hvor vil jeg gerne hækle/strikke/sy denne ting” liste

  • Mette 19. december 2013 at 19:11 #

   God plan, søde Tine :-)

 3. Astrid/Die HausFrau 19. december 2013 at 17:08 #

  Den er helt vildt fantastisk… Jeg må indrømme, at jeg er begyndt at lave en liste, der hedder: Julen 2014. Jeg har slet ikke nået sådan rigtig at være med på jule-vognen i år… Det er aldrig for tidligt at lave julesager!

  • Mette 19. december 2013 at 19:09 #

   Aha! Det var faktisk ret snedigt, dét dér, Astrid :) Jeg tror, jeg hopper med på den julevogn!

Skriv et svarWP Like Button Plugin by Free WordPress Templates