DIY: Jar Bells aka Julekugle-kunst

Bell jars opskrift

Kæreste Frøken Jul – jeg synes, du er rigtig, rigtig tarvelig. Og egoistisk. For netop som jeg er begyndt at komme i en altomsluttende julestemning, så lukker du butikken for i år. Ja, du smækker ligefrem med døren i samme moment, jeg finder den fedeste DIY på de fineste “Jar Bells” – små farverige julekugle-kunstværker pyntet med alle dyrene fra vinterskoven.

Tænker du overhovedet på andre end dig selv? Hvad har du tænkt dig, at jeg skal gøre nu? Hva’?! For det kribler jo fuldstændig vildt i mine fingre efter at købe samtlige plastikdyr i alle landets BR-butikker og skabe små juhu-julede stillebens i smukke Jar Bells. Og der er 361 dage til jul. Suk! Den dér to-do-liste for julen 2014 bliver længere og længere og længere …

Den smukke julekugle-kunst på billederne er kreeret af Pernille, som du måske kender fra bloggen Illustrafil. Jeg er stor fan af hendes inspirerende, humoristiske og meget, meget rammende blogindlæg om arbejdet som illustrator og livet i al almindelighed – flankeret af Pernilles fantastiske fede streg. Og så drømmer jeg også om en dag at komme på én af hendes collage-workshops. Tjek bloggen ud HER.

Læs også om:

7 Responses to DIY: Jar Bells aka Julekugle-kunst

 1. Annemari Øllgaard Kjær 28. december 2013 at 17:42 #

  Så vil jeg da give dig den glædelige meddelelse, at julen faktisk slet ikke er slut. Julen varer indtil Hellig Tre Konger, som er 6.-7. Januar. Imorgen er det Julesøndag, så julen er på ingen måder et overstået kapitel for denne gang. Så hæng du blot dine små klokker op.

  • Mette 28. december 2013 at 20:29 #

   Det kan jeg godt li´, dét dér, Annemari :-) Se – dét er nemlig julestemning, du kommer med her. TAK :)

 2. Marie-Louise 28. december 2013 at 19:14 #

  Jeg har det lige sådan. Det går simpelthen for stærkt. De er så fine de julekugler Pernille har lavet. Jeg var på hendes workshop i november og det var så godt, så det kan kun anbefales

  • Mette 28. december 2013 at 20:29 #

   Uh, det lyder godt! Det er helt klart en ting, jeg SKAL i 2014 :)

 3. Astrid 28. december 2013 at 23:09 #

  Hvid du nu begynder at hamstre/lave små gule kyllinger, lam, æg, grønne blade, blomster osv, så kan du jo lave forårsklokker i stedet – imo er det meget sjovere at fejre forårets snarlige komme end midvinter…

  • Mette 29. december 2013 at 10:27 #

   God pointe, Astrid! :) Ps. Strikkeklubben skal da i øvrigt også snart mødes, ik? Vi må lægge en plan for det nye år …

 4. Mette 29. december 2013 at 14:44 #

  Tak – i lige måde Hans

Skriv et svarWP Like Button Plugin by Free WordPress Templates