Farmorfabrikkens udfordringer – både de gamle og de nye …

Farmorfabrikken interview

Jubiii-juhu! I denne uge – årets første – kunne jeg sætte et flueben ved én af mine største målsætninger for 2013.

(Hmmm … man kan vist godt sige, at jeg lettere elefant snublede over falderebet i sidste moment og landede på den forkerte side af deadline. Men den risiko er vel altid lidt tilstede, når man bor i en lejlighed proppet med garn, der ligger og flyder … )

Da jeg sidste år hoppede ned fra sofaen og ind i 2013, gav jeg mig selv en udfordring. Jeg tror nemlig ikke på nytårsforsæt, men på udfordringer. Det driver mig på en helt anden måde at jagte et mål end at slå mig selv i hovedet med krav. Udfordringen var, at jeg skulle have mere hul på skriveriet og få en artikel bragt i et landsdækkende medie. Rammerne var helt frie.

Jeg må indrømme, at jeg troede – nej – jeg var faktisk helt sikker på, at artiklen skulle handle om noget med garn. Det var jo åbenlyst. Men HA! Dér tog jeg sq godt nok røven på mig selv. For jeg skrev i stedet om kærligheden. Om mit og mandens runaway-bryllup i Las Vegas og efterfølgende honeymoon-roadtrip på de amerikanske landeveje. Ordene skrev næsten sig selv (not!) og er nu at finde i denne uges Femina. Flankeret af min mands smukke billeder.

Jeg er så GLAD.

Oplevelsen har givet mig både lyst og mere mod på at sætte barren højere for udfordringen anno 2014. Jeg var dog helt blank, da jeg hang i luften kl. 00.00 nytårsaften. Men så kiggede Louise fra Strikkeopskrifter.dk forbi Farmorfabrikkens virtuelle stuer til en snak om bloggen, bloggeriet og blogland. Og her stillede hun ét spørgsmål, som gjorde det hele meget soleklart. Jeg skal da strikke en cardigan til mig selv! Bum! 2014, du kan bare komme an …

Du kan læse interviewet lige HER.

Apropos udfordringer – så har Cecilie med den skønneste krea-blog “Hvad bierne tænker” (tjek den ud!) fundet på noget ret genialt. Hun har udvalgt 12 strikkeprojekter, ét til hver af årets måneder, som hun skal strikke. Du kan læse mere om hendes udfordring lige HER. Jeg må indrømme, at den lokker temmelig meget … Tør du?

Læs også om:

11 Responses to Farmorfabrikkens udfordringer – både de gamle og de nye …

 1. Malene 4. januar 2014 at 10:15 #

  Synes godt om udfordringen, med et strikkeprojekt til hver måned, men jeg har samtidig en målsætning om at nedbringe antallet af UFO’er, så hvorfor ikke slå to fluer med et smæk, en UFO hver måned. Kunne jo krydre med ganske få nye projekter. Jeg er med ;0)

  • Mette 5. januar 2014 at 10:35 #

   UH, den udfordring burde jeg også være på ;-) Og så er vi klar til nye udfordringer i 2015!

 2. Malene 4. januar 2014 at 10:17 #

  Og naturligvis kæmpe tillykke med artiklen i Femina!!

  • Mette 5. januar 2014 at 10:35 #

   Tusind tak, Malene :)

 3. Ingrid 4. januar 2014 at 11:27 #

  Det er så SEJT, Mette (ja, jeg har sagt det før, men siger det igen;-)). Jeg vil ha’ fingre i det blad!! Godt gået:-) kh Ingrid

  • Mette 5. januar 2014 at 10:36 #

   Tusind tak, Ingrid :) Go’ søndag i Nepal. Kh, M

 4. Emilie 4. januar 2014 at 11:55 #

  Hvor sejt med sådan en personlig artikel.
  Tillykke med at nå dit mål!
  Og dit nye mål kan du da helt bestemt nå!
  For sådan en strikkekvinde som dig er en cardigan da ren barnemad.
  Jeg hepper med på sidelinjen! ;-)

  • Mette 5. januar 2014 at 10:36 #

   TAK – jeg har brug for hepning ;-)

 5. Britta A 4. januar 2014 at 21:03 #

  Rigtig fin artikel, Mette

  • Mette 5. januar 2014 at 10:36 #

   Tusind tak, Britta :)

Trackbacks/Pingbacks

 1. Jeg er blevet stormende vildt forelsket i … en strikkebog | FarmorfabrikkenFarmorfabrikken - 24. februar 2014

  […] det nye år. Jeg går ikke ind for nytårsforsæt, men for udfordringer (hvorfor kan du læse lige her). Og udfordringen for år 2014 er kort sagt, at jeg skal sparke min indre kylling til månen og […]

Skriv et svarWP Like Button Plugin by Free WordPress Templates