DIY: Marapyttas babysutsko

Marapyttas sutsko

Jeg får syet alt, alt for lidt … Derfor udlever jeg alle mine hedeste Liberty-drømme hos Line med den skønne kreablog Marapytta – som du måske kender fra den über-fede quiltede jakke, som mange i Blogland har syet på Lines syskole. En jakke, som jeg selv drømmer om at få en tur gennem symaskinen en dag.

Nu har jeg lige opdaget, at Line har lavet den mest tjekkede DIY på disse søde, blomstrede sutsko. Årh, jeg synes, de er så fine! Derudover er opskriften minutiøst gennemgået trin for trin, så jeg tænker, at det nærmest må være umuligt at tabe tråden. Så måske skulle jeg støve symaskinen af. Det kribler i hvert fald i fingrene …

Du kan finde Lines DIY på sutskoene HER.

Læs også om:

6 Responses to DIY: Marapyttas babysutsko

 1. Emilie 5. januar 2014 at 12:03 #

  Åh, jeg kender godt fornemmelsen af at få syet for lidt.
  Jeg leger heller ikke ofte nok med symaskinen, selvom jeg har flere syprojekter i hovedet, og stoffet ligger ellers parat…
  Du må da helt sikkert have støvet maskinen af!

  • Mette 5. januar 2014 at 15:03 #

   Det må vi gøre noget ved, dét dér med de støvede symaskiner ;-)

 2. Tine 5. januar 2014 at 13:29 #

  Åh hvor er de fine, dem er jeg da nødt til at sætte på min todo liste

  • Mette 5. januar 2014 at 14:57 #

   Jaaaaa – jeg er også helt forelsket :-)

 3. Mette 5. januar 2014 at 15:09 #

  Altså de små futter er bare så søde. Jeg har allerede købt mønsteret hos Line og syet et par efter Line´s fine Diy. De er slet ikke svære at sy og resultatet bliver bare så fint, så jeg kan bestemt anbefale at springe ud i projektet. Jeg købte skind til sålerne hos Læderiet i Århus.

  Frsat god søndag.

  Kh Mette

  • Mette 5. januar 2014 at 15:48 #

   Det lyder godt, Mette – jeg må helt sikkert få støvet den symaskine af … :)

Skriv et svarWP Like Button Plugin by Free WordPress Templates