Når dine strikkepinde og hæklenåle kan hjælpe andre

Opskrift bamse

For et par dage siden opdagede jeg med stor begejstring, at magasinet “Alt om Håndarbejde” bakker op om Danmarks Indsamling 2014, der har temaet “Når mor mangler”. En kampagne, der sætter fokus på konsekvenserne for de mange børn, der må vokse op uden deres mor. En kampagne, som instinktivt giver mig en stor klump i halsen og et sugende hul i maven.

Ud fra temaet “Giv en ven” appellerer “Alt om Håndarbejde” til, at du og jeg bruger vores kreativitet til at hjælpe verdens millioner af forældreløse børn ved at strikke, hækle eller sy en bamse. For hver bamse kvitterer magasinet med 25 kroner, som går til Danmarks Indsamling 2014, der løber af stabelen den 1. februar på DR1.

Har du – som jeg – lyst til at bakke op om krea-initiativet, kan du finde mere info om det hele samt vejledninger og opskrifter lige HER. Bamserne skal senest være magasinet i hænderne den 28. januar eller afleveres i en Stof 2000-butik inden den 25. januar.

Læs også om:

6 Responses to Når dine strikkepinde og hæklenåle kan hjælpe andre

 1. Thea Vaskavulla 6. januar 2014 at 11:30 #

  Vildt god ide! Det vil jeg da gøre tror jeg (tryller lige lidt tid frem) :)

  • Mette 6. januar 2014 at 19:54 #

   Åh, ja – jeg gad godt have en knap, som jeg kunne trykke på, når jeg mangler tid ;-)

 2. Anne Kathrine 6. januar 2014 at 11:41 #

  Sikke et godt initiativ!

  – men jeg kan ikke rigtigt gennemskue, om bamserne også går videre til børnene? Eller hvor de ender henne? Kan du hjælpe med at gennemskue det?

  • Astrid 6. januar 2014 at 11:50 #

   Det gør de – det står allernederst, at alle bamser indgår i indsamlingsarbejdet.

   Har linket til dem på kreahjoernet, Mette, jeg må i gang med at strikke og sy bamser. Får jo helt ondt i maven.

   • Mette 6. januar 2014 at 19:53 #

    Samme her – ville ønske jeg havde kendt til kampagnen i julen

 3. Annie Jørgensen 10. januar 2014 at 12:11 #

  Bamserne kan også afleveres på AoH messen i Rødovre weekenden uge 5.

Skriv et svarWP Like Button Plugin by Free WordPress Templates