En bowle med garn, tak!

Opbevaring af garn

Bon appetit! Så er der serveret … en dejlig, varm og ulden bowle med garn!

Jeg elsker at besøge krea-webshoppen Etsy. Hver gang jeg stikker hovedet forbi åbner der sig altid en helt ny verden. Det er et mekka af kreative påfund. Senest opdagede jeg ved et tilfælde en keramikskål, der var formet til en garnnøgle og med perfekt placeret huller til både den løbende tråd og de hvilende strikkepindene, når du tager dig en strikkepause.

Det er jo egentlig ret genialt. For jeg ved da ikke hvor ofte min kære (stakkels) mand kommer til at sætte sig på min garnnøgle, når jeg strikker siddende i sofaen (han har heldigvis ikke haft et uheldigt møde med strikkepindene … endnu?!) og hvor tit jeg bygger en mur af puder, så garnnøglen ikke løber fra mig ned på gulvet.

Jeg har aldrig set sådan en løsning på de problemer før. Det er faktisk ganske morsomt …

Her finder du garnbowlerne med:  blå strikkepinde, brun garnnøgle, lyserød garnnøgle, ordet wool, hund, kat 1, kat 2love birdblomst, blå blomstlåg, kaffekop og den med bambushåndtag. Og her finder du de to i grøn keramik: keramikskål 1 og kreamikskål 2.

Læs også om:

22 Responses to En bowle med garn, tak!

 1. Emilie 11. januar 2014 at 17:26 #

  Det var dog nogle sjove og fine påfund.

  Jeg opbevarer altid mit garnarbejde i en stofpose, men det er nok lige så meget, fordi jeg også altid transporterer det i stofposen, når jeg har det med mig på farten. Skålene er fine, men ikke så praktiske at have med i tasken.

  Fortsat god weekend!

  • Mette 12. januar 2014 at 10:35 #

   Hi hi – nej, de her er vist knap så handy ;-)

 2. Lone 11. januar 2014 at 19:37 #

  Jeg købte selv en skål sidste år på kreativ håndarbejdsmesse i Rødovre.
  Det var første gang jeg så dem.

  Jeg er simpelthen SÅ glad for den og ville ikke undvære den.
  Den er også god fordi den har vægt – så skålen ikke flytter sig når man trækker i garnet osv osv….

  Og så er det samtidig en pæn måde af have håndarbejdet stående på, da det jo er meget flotte og kreative skåle.
  Elsker billedet af den med koppen – den må jeg så lige købe :-=)

  • Mette 12. januar 2014 at 10:34 #

   Uh, jeg må vist kigge efter sådan en sag på messen i år :)

   • Lone 15. januar 2014 at 11:11 #

    Disse strikkeskåle kan man godt købe her i landet. Man behøver ikke købe i udlandet.
    Den jeg købte på Kreativ håndarbejdsmessen i Rødovre sidste år var lavet af Ulla Keramik i Bagenkop som har flere forskellige motiver og udformninger. Både skåle og kopper.

    • Mette 18. januar 2014 at 19:58 #

     Dem skal jeg helt sikkert tjekke ud til messen i år …

 3. Lille Mormor 11. januar 2014 at 21:08 #

  EJ!!!! EJ!!!! Hvor er det smart!!! Sådan en skal jeg da simpelthen eje! Lige nu bor alt mit i et meget grimt net og det er altså træls når det render væk det garn, især når det ryger på gulvet her ved os, for jeg har to mops hunde der fælder som juletræer i maj måned, så man får altid lige lidt ekstra isolering i mine strikkede sager….

  Åhhh, må eje….

  • Mette 12. januar 2014 at 10:33 #

   He he – ekstra naturlig uld blandet i nøglerne ;-)

 4. Astrid/Die HausFrau 11. januar 2014 at 23:06 #

  Hmmm… skulle man alligevel overveje et drejekursus? Hvorfor vidste jeg ikke for år tilbage, da jeg gik til keramik, at jeg ville få brug for sådan en??

  • Mette 12. januar 2014 at 10:32 #

   Ha ha… Jeg tænker præcis det samme! Hvorfor vidste jeg ikke, at jeg drømte om den, da jeg gik på Kunsthøjskole :) Nitte!!!

 5. Maja 12. januar 2014 at 03:07 #

  Man kan også få dem større med flere huller/”løbere” og plads til flere garnnøgler, således at snorene ikke filtres sammen ved mønsterstrik :-)

  • Mette 12. januar 2014 at 10:31 #

   Uh, endnu mere genialt! Det er gaven, som man ikke vidste, at man ønskede sig :)

 6. Helle Wille 12. januar 2014 at 09:23 #

  Det er jo lige sådan en jeg står mangler..
  De er jo mega fede. Kan især godt lide den med hank og den med låg..
  Så kan man jo have sit strikketøj fremme uden at det roder.

  • Mette 12. januar 2014 at 10:30 #

   Præcis – jeg tænker det samme :)

 7. Frøken Lyngsø 12. januar 2014 at 10:21 #

  Hvor er de sjove! Og smarte! Mine garnnøgler ruller altid rundt i sofaen og på gulvet når jeg har gang i strikketøjet..

  • Mette 12. januar 2014 at 10:29 #

   Samme her :)

 8. Anette 12. januar 2014 at 11:12 #

  Da jeg længe har haft kat, og den altid har villet leje med garnet, fandt jeg på at komme nøglet i et patent glas og ikke låse toppen. Dét fungerer for både mig og min kat, som så har privat “tv”.
  Tak for gode idéer og dejlig blog… Knus fra Anette

  • Mette 12. januar 2014 at 18:01 #

   Ha ha ha… genialt, Anette! Katte-tv, ha ha :-)))

   Vores gamle kat elskede at stå foran vaskemaskinen og ‘fange’ det roterende tøj. Så jeg kan sagtens forestille mig, hvordan din kat leger ‘tagfat’ med ‘glas-garnet’. Det lyder som om en YouTube-video!

 9. Anna 21. januar 2014 at 09:14 #

  kæft, det er smart!

  • Mette 21. januar 2014 at 23:03 #

   Jep :)

 10. Mona 26. januar 2014 at 19:44 #

  På Pinterest har jeg samme idé – bare i en tekande (garnet ud af tuden). Det var også smart imo – og så er garnet gemt væk fra små børn og katte ;)

 11. Liv 22. september 2014 at 18:33 #

  Jeg bruger en gammel kop og lader tråden løbe gennem hanken. Det virker upåklageligt. Jeg har desuden taget kontakt til Keramikladen for at høre om de måske vil en serie garnskåle og de virker umiddelbart positivt stemt og har sagt at de overveje at give sig i kast med det! Jeg krydser fingre! :)

Skriv et svarWP Like Button Plugin by Free WordPress Templates