DIY: Lysestage af Hama perler

Hamaperler lysestage

Jeg har aldrig været en vinterperson. Brrr…!!! Jeg bryder mig virkelig ikke om mørket, det suger al min energi – og jeg bryder mig bestemt heller ikke om kulden. På mange måder har jeg på fornemmelsen, at jeg er én af de få danskere, som umuligt kan have spor efter vikinge-forfædre i min stamtavle.

Min overlevelsesstrategi gennem den mørke, skandinaviske vikinge-vinter indebærer bl.a. masser af farver og lys. Derfor faldt jeg pladask for Frk. Hansens fineste fine DIY opskrift på disse fyrfadslysestager af Hama perler.

Men inden du – som jeg – kaster dig over perlerne, så brug lige lidt tid både på Frk. Hansens blog og Instagram-profil. Er du vimmer, hun er et sprudlende kreativt talent, der bestemt er værd at følge! Go’ mandag aften derude :)

Læs også om:

4 Responses to DIY: Lysestage af Hama perler

 1. Anette 21. januar 2014 at 04:06 #

  Fandt lige en ganske udemærket App på nettet, som hedder Kaleido Free
  Den er god til at lave Mandalaer efter og de mønstre man får lavet kan bruges til at lave HAMA-perle mønstre efter

  Anette

  • Mette 22. januar 2014 at 12:26 #

   Uh, det lyder helt genialt – tak for tippet Anette :)

 2. Lille Mormor 21. januar 2014 at 21:35 #

  Det er sjovt, hver gang jeg ser hama perler, så får jeg bare mega lyst til at makke i dem. Men jeg aner aldrig hvad jeg skal lave, det kunne da godt være at jeg skulle prøve krafter med sådan noget her ;)

Skriv et svarWP Like Button Plugin by Free WordPress Templates