Ta’ din striktrøje på benene

Sweater pants

Swants! Tag en dyb indånding og forbered dig på, at du – ifølge modeeksperter – snart kommer til at bo i disse såkaldte ‘Swants’. Også kaldet ‘Sweater Pants’. For det er nemlig præcis, hvad de er. En buks, der er lavet af en strikket sweater. Voila! 

De sidste par års vintermode har jo været stærkt påvirket af en sær, lettere original og 80’er-inspireret modedille. Nemlig at iklæde sig den mest gyselige mønsterstrikkede sweater, du kan finde.

Den trend har designeren Stephen West – aka Westknits – bygget videre på og kreeret en opskrift, så alle kan få deres egne swants. For hvorfor skal bentøjet egentligt snydes fra den varme beklædningsgenstand?

Og efter sigende skulle de endda også have en helt genial pasform og være enormt rare at have på. Ud fra ovenstående billeder er jeg i hvert fald ikke i tvivl om, at swants giver dig masser af bevægelsesmulighed …

Du kan finde Westknits DIY opskrift på Swants på hans hjemmeside lige HER. Og hvis du nu giver dig i kast med projektet, vil du så ikke give mig besked? For det resultat MÅ jeg simpelthen bare se :-)

Swants

Læs også om:

12 Responses to Ta’ din striktrøje på benene

 1. Emilie 24. januar 2014 at 09:38 #

  Hm, jeg ved slet ikke, hvad jeg skal sige til dette (måske) kommende modefænomen. Jeg er sikker på, det luner godt, og kan måske også være dejligt at have på en hygge-søndag på sofaen, meeen …
  For mit vedkommende tror jeg nu nok, at der skal tages nogle lidt andre slags billeder, før idéen kan sælges til mig. Men hvem ved? Måske ender fænomenet med at være så meget over det hele, at jeg en dag overgiver mig.
  Vi får at se!

  God fredag og weekend herfra,
  Emilie

  • Mette 25. januar 2014 at 08:57 #

   Ja, man har jo set det før. Jeg kan huske dengang min veninde begyndte at gå i spidse sko. Jeg synes, det var hæsligt. Året efter var alle mine sko spidse. Hmmm… Mode er en sær ting ;-)

 2. Camilla Larsen 24. januar 2014 at 11:05 #

  Åh gud, hvor er det både hæsligt og hylende morsomt på én gang :D :D :D

  • Mette 25. januar 2014 at 08:56 #

   Lige mine ord, Camilla – ha ha ha :-)

 3. Ingrid 24. januar 2014 at 19:46 #

  “Too much of a good thing is good for nothing”, plejede min mor at sige, når jeg ville have mere kage;-) det passer også meget godt her, synes jeg

  • Mette 25. januar 2014 at 08:55 #

   Ha ha … det råd må jeg huske! :)

 4. Tine 24. januar 2014 at 22:57 #

  Hold da op den havde jeg ikke set komme, tror jeg springer over

  • Mette 25. januar 2014 at 08:54 #

   Jeg er også spændt på, hvor mange vi kommer til at se i gadebilledet ;-)

 5. Stella Dea 24. januar 2014 at 23:39 #

  Tja hvad skal man sige? Lige pludselig ser man vel sig selv i sådan et par, lige som i alt det andet man også havde forsvoret.

  • Mette 25. januar 2014 at 08:53 #

   He he … ja, det lyder bekendt ;-)

 6. Mette 29. januar 2014 at 23:06 #

  Jeg synes de er så sjove !
  Overvejer virkelig at lave mig et par, men lover aldrig at vise mig i dem uden for hjemmets fire vægge. Stødte selv på begrebet swants, da jeg læste lidt om nordiske strikkehistorie:http://re-de-sign.blogspot.dk/2013/11/swants-strikkede-bukser.html

  • Mette 30. januar 2014 at 09:26 #

   FEDT, Mette – jeg håber dog, at du lægger et indlæg op på bloggen, hvis du gør :)

Skriv et svarWP Like Button Plugin by Free WordPress Templates