Tusind, tusind tak for i aftes!

Uldstedet

Hækleklub

Hækleklub

Hækleklub

Strikkeklub

Sunde kager

Sunde kager

Kaffekopper Rice

Rice kaffekopper

Hæklet pony

Tusind, tusind TAK for i aften til alle jer søde kreatricer, der trodsede den kolde, snefyldte vinter og troppede op til Farmorfabrikkens første Strikke- & Hækleklub. Jeg hyggede mig så meget, at jeg slet ikke nåede at hapse lige så mange billeder, som jeg lovede … undskyld, søde Ingrid :( Og jeg nåede slet ikke at komme rundt og tale med jer allesammen. Jeg fattede faktisk slet ikke, hvor tiden blev af?!

Også en kæmpestor og farmor-varm TAK til Uldstedet for hyggeligt husly i garnbutikken. Til RICE for at sætte ekstra kulør på aftnen med de smukke farverige kaffekopper, kagefade og -tallerkner. Og til Line for de smækreste smagsprøver fra din nye kagebog “Sunde sundheder”. Hårh, hvor jeg dog ikke fatter, hvordan en chokoladekage kan smage så godt uden at indeholde mel og sukker …

Arrangementet bliver helt klart en om’er!

Jeg er dog stadig helt oprigtigt overvældet over opbakningen og alle de søde mails, jeg har fået i forbindelse med arrangementet. Jeg må indrømme, at jeg har svært ved at koordinere al aktiviteten omkring til- og frameldinger. Så jeg har aftalt med Uldstedets egen Sus, at vi lige stikker hovedet sammen og finder en form på fremtidige arrangementer. Jeg råber højt, så snart vi har nyt på vej :)

Jeg håber i hvert fald at se alle jer, der kom i dag – og alle jer, der rigtig gerne ville komme – til en ny omgang Strikke- og Hækleklub :)

Nu vil jeg gå glad i seng fyldt op på den skønneste stemning, masser af kreativitet og hulens godt selskab. Den mørke vinter er pludselig meget langt væk efter sådan en hyggelig aften. Tusind, tusind TAK! Og go’ nu nat :)

Ps. Tillykke til søde Astrid, som vandt den fine, fine Strikkeklub-give-away med RICE’s  nye japanske kaffestel og garnkurv samt Julia Lahmes “Blogbogen”. Og tillykke til kære Hanne – jeg ved, at Vibeke Linds “Strik med nordisk tradition” fik det helt rigtige hjem hos dig :)

Pp.s Kom hjertens gerne med forslag her på bloggen, hvis du har idéer til temaer eller indslag, som Sus kunne tage op. Fx hvordan afkoder man kvaliteten af garn eller hvordan strikker man med flere farver etc.

Læs også om:

18 Responses to Tusind, tusind tak for i aftes!

 1. Anja 29. januar 2014 at 06:34 #

  Åh, hvor ser det skønt ud! Håber, jeg kan være med næste gang (afhænger dog af pt lettere utilregnelig baby).
  Og hvor er du bare sej, Mette – du har gang i så mange fede ting, man kan jo dårligt blive andet end inspireret af at følge dig :)

  • Mette 29. januar 2014 at 16:46 #

   Årh, tusind tak, Anja :) Det var virkelig også hyggeligt! Så det skal helt klart gentages :-)

 2. Astrid/Die HausFrau 29. januar 2014 at 07:22 #

  Selv tak for en skøn skøn aften! Det var superfedt at møde dig og alle de andre. :) Jeg glæder mig til næste gang og håber, at jeg er hurtig nok på tasterne, så jeg kan komme med. Tak for præmien! Den er bare så fin!
  Kh Astrid

  • Mette 29. januar 2014 at 16:45 #

   YAY – det var så hyggeligt at møde dig, Astrid, sådan rigtigt! Det er helt klart en om’er :)

 3. Gitte 29. januar 2014 at 08:36 #

  Jeg var helt høj af endorfiner da jeg kom hjem…og havde i den grad svært ved at sove! Det kørte rundt i hovedet med garn og fremtidige projekter. :-D Fedt arrangement. Glæder mig til næste gang. Gitte

  • Mette 29. januar 2014 at 16:45 #

   Samme her :) Glæder mig til mange flere arrangementer! Kh, M

 4. Anne-Sofie 29. januar 2014 at 09:30 #

  Tak for en SÅ hyggelig aften Mette – for det flotte arrangement. Jeg ved det er svært med frem – og tilbagemeldinger og især her i vinterhalvåret hvor folk pludselig bliver syge – mange af dem. Jeg håber at være heldig at få en plads en anden gang også – for det var da en succes. Hils Line og sig mange tak for lækker kage. Jeg har smidt et indlæg på bloggen lige før med lidt billeder også..

  • Mette 29. januar 2014 at 16:43 #

   Selv TAK, Anne-Sofie – det var den hyggeligste aften! :)

 5. Anne 29. januar 2014 at 10:43 #

  Jeg vil med næste gang når det ikke lige er op til messe med en masse forberedelser der :) Men satser på vi ses i Rødovre kære Mette!!!

  • Mette 29. januar 2014 at 16:43 #

   Jaaaaaaa … du må komme næste gang, sødeste Anne! Men JA! Både Astrid (aka Kreahjørnet) og jeg kommer på søndag. Vi glæder os til at se jer seje piger! Kh, M

 6. Sanne 29. januar 2014 at 14:33 #

  Hej Mette

  Hvor er de fine plastik kopper og tallerkener købt?

  Sanne

 7. Simone 29. januar 2014 at 20:11 #

  Selv tak for igår, det var så hyggelig en aften :)

  • Mette 30. januar 2014 at 09:27 #

   JA, det var virkelig hyggeligt! :) Det bliver helt klart en om’er!

 8. Maibrit 31. januar 2014 at 12:09 #

  Kors hvor ser det altså hyggeligt ud – må trodse den lidt halvvlange vej fra Tune og komme med en anden gang :-)

  • Mette 1. februar 2014 at 08:23 #

   Du er altid velkommen, Maibrit :)

 9. Sanne 31. januar 2014 at 17:16 #

  Tak for det :)

Trackbacks/Pingbacks

 1. Duksens krydderkage – glutenfri og PCO-venlig | Lines Opskrifter - 29. januar 2014

  […] du er en af de heldige, der var til debutten på Farmorfabrikkens strikkeklub i går, har du måske allerede smagt kagen. Den anden kage, man kunne hygge sig med, var min […]

Skriv et svarWP Like Button Plugin by Free WordPress Templates