Hvad sysler du med om søndagen?

strik og hæklSØNDAG! Verdens bedste dag! Så skal der hygges, gramses garn og kreeres. Har du lyst til at vise, hvad du sysler med? Nup et foto, upload det på Instagram og hashtag det #suckerforsøndag

Jeg glæder mig til at se, hvad I sidder med i hænderne. Selv vil jeg sætte kurs mod Rødovre til årets Alt om Håndarbejde Messe. Ses vi?

Læs også om:

10 Responses to Hvad sysler du med om søndagen?

 1. Hanne 2. februar 2014 at 08:54 #

  Vi ses i Rødovre! (Vi siger i hvert fald hej, hvis vi ser dig ;-))
  Hilsner fra Hanne, (Janni og lille baby M.)

  • Mette 3. februar 2014 at 18:54 #

   Der var maaaaaange mennesker, hva’? :) Så vi fik vist ikke lige set hinanden dér i mængden. Håber I havde en god tur?

 2. Anne 2. februar 2014 at 09:00 #

  Jeg kommer også til Rødovre i dag:)

  • Mette 3. februar 2014 at 18:53 #

   YAY! Astrid, Maria og jeg fik hilst på et par stykker søndag formiddag, bl.a. kære Krittewitt, Karen Klarbæk, Karen Marie Dehn og Line Marapytta. Det var så hyggeligt :) Hvor var du henne? Så skulle vi da også lige ha’ hilst på dig :) Det er så hyggeligt at mødes!

 3. Emilie 2. februar 2014 at 09:46 #

  God fornøjelse i Rødovre!

  • Mette 3. februar 2014 at 18:52 #

   Tak, Emilie :)

 4. Anita 2. februar 2014 at 10:27 #

  Her laves der også søndagssyslerier. Jeg blev inspireret af dine søndagsindlæg, så i denne uge er jeg “med på vognen”: http://photomusen.blogspot.dk/2014/02/sndagssyslerier.html

  Hav en skøn dag i Rødovre. Der gad jeg også godt tage hen i dag, men der er dog lidt langt.

  • Mette 3. februar 2014 at 18:51 #

   Fedt at du har lyst til at sysle med søndagen, Anita :) Jeg synes, det er så sjovt at se, hvad der nørkles med rundt omkring i landet

 5. Ilycia 3. februar 2014 at 14:21 #

  hej mette!jeg vil gerne i kontakt med dig, for at få lidt hjælp ud over det der bliver vist og skrevet på farmor…. jeg er helt blind, og har brug for lidt forklaring på opskrifterne, hvis du kan hjælpe mig?? tak for en fantastisk god hjemmeside med masser af glæde og humør.

  • Mette 3. februar 2014 at 18:45 #

   Kære Illycia – jeg vil mægtig gerne hjælpe, men jeg tænker, at du har brug for én person, som kan sidde ved siden af dig? Det vil være svært for mig at guide dig via mail eller telefon. Derudover har jeg desværre også begrænset tid til at hjælpe bloggens læsere én til én på grund af mit “rigtige” arbejde. Så jeg tror, du vil få mere ud af de kreative projekter, hvis du finder en lokal strikkeklub. Jeg beklager, at jeg ikke kan hjælpe, men håber du finder en løsning. Og tusind tak for de søde ord om bloggen – de varmer helt utrolig her i det kolde vintermørke :)

Skriv et svarWP Like Button Plugin by Free WordPress Templates