Søndagens syslerier

Ørestaden

Uldgarn

Tante Grøn uldgarn

100% uldgarn

Jeg har begyndt en lille leg på Instagram, som hedder “Sucker for søndag”. Fordi: 1) jeg ELSKER søndage, som er oplagt til kreative, timelange projekter, og 2) jeg ELSKER at se, hvad I sysler med.

Så har du lyst til at lege med, skal du blot nuppe et foto af, hvad du sysler med om søndagen, uploade det til Instagram og hashtagge det #suckerforsøndag

Jeg har selv kastet mig over en pose med Tante Grøns lækre uldgarn ‘Firkløver’, som jeg købte, da Astrid, Maria og jeg brugte vores søndag formiddag i sidste weekend på Alt om Håndarbejdemessen. Min plan er at hækle en række vimpler, som skal pynte på en helt speciel lille piges værelse.

Og farveskalaen er jo nærmest som taget ud af den smukke aftenhimmel, der brændte over Ørestaden for et par dage siden …

Læs også om:

12 Responses to Søndagens syslerier

 1. Connie 9. februar 2014 at 11:22 #

  Jeg elsker din instagram leg, dog står den på arbejde om lidt for mit vedkommende, så det bliver ikke i dag jeg leger med. Men man bliver rigtig inspireret til at lave alt muligt, dog har jeg efterhånden for mange projekter og alt for lidt tid;)

  • Mette 16. februar 2014 at 10:41 #

   Tak – jeg synes også det er rigtig sjovt at se, hvad andre laver :) Og SKØNT at så mange har lyst til at lege med. Go’ arbejdslyst :)

 2. Eva 9. februar 2014 at 14:11 #

  Det er så hyggeligt med #suckerforsunday , jeg er med hver gang. Sjovt og inspirerede at se de andres projekter. Bliv endelig ved.

  • Mette 16. februar 2014 at 10:40 #

   Jeg er helt enig :) Det er nemlig rigtig inspirerende at se, hvad andre sysler med :)

 3. Emilie 9. februar 2014 at 17:06 #

  Når/hvis jeg engang får en smartphone og kommer på Instagram, vil jeg hjertens gerne deltage i din leg. Jeg elsker også krea(søn)dage!

  • Mette 16. februar 2014 at 10:39 #

   Jaaaaaa … Du skal være med Emilie :) Ellers kan du uploade et foto på Farmorfabrikkens Facebook-profil, hvis du har lyst?

 4. Malene 9. februar 2014 at 19:55 #

  Kigger stadig på cardigan, hvad med dig? Fandt Tankestreg af Annette Danielsen, kunne være en mulighed, men ikke helt så vamset som jeg måske havde forstillet mig. Søndag blev det desværre ikke til megen strik, heldigvis er der en uges ferie forude ;0)

  • Mette 16. februar 2014 at 10:39 #

   He he … jeps, jeg kigger også stadig ;-) Lige nu er jeg brændt varm på en Isager-cardigan, men jeg ved ikke, om jeg tager munden for fuld … Så jeg nakker lige en babycardigan til – siger kyllingen … Jeg kender ikke “Tankestreg” af Annette Danielsen. Er den god?

   • Malene 16. februar 2014 at 15:39 #

    Du må lige finde navnet på Isager modellen. Jeg ved ikke om Tankestreg er svær, synes blot den er fin med lidt facon, så man ikke bliver totalt kasseagtig. Nå, det er søndag og de sure pligter er overstået, vil tage et billede af dagens krea-projekt til Instagram

    • Malene 23. februar 2014 at 07:35 #

     Fandt model i Isagergarn i bogen Grey days, den ser hyggelig ud, må studeres nærmere.

     • Mette 23. februar 2014 at 11:11 #

      Uh – den bog har jeg også snuset lidt til, den ser rigtig spændende ud. Lækre modeller! :-)

 5. Melissa 17. februar 2014 at 15:08 #

  wow beautiful yarn ^^

Skriv et svarWP Like Button Plugin by Free WordPress Templates