Nye datoer for Farmorfabrikkens strikke- og hækleklub

Strikkeklub

FARMORFABRIKKENS STRIKKE- & HÆKLEKLUB

HVORNÅR? Indtil videre vil Farmorfabrikkens Strikke- og Hækleklub foregå en hverdagsaften kl. 18.30-21.30 én gang om måneden. Du kan nu tilmelde dig de næste to gange, som er onsdag d. 5. marts og onsdag d. 9. april.

OPDATERING: Der er 10 pladser onsdag d. 5. marts og 15 pladser onsdag d. 9. april.

HVOR? I garnbutikken Uldstedet, der ligger på Vendersgade 3 i København K – midt imellem Nørreport Station og Torvehallerne. Hver gang vil der være en medarbejder, som gerne hjælper dig med at finde opskrifter, dertilhørende garn og diverse tilbehør, hvis der er noget, som du mangler og gerne vil købe.

HVEM? Hver gang vil både jeg og én af Uldstedets dygtige Strikkefeer være der til at hjælpe dig med alt mellem strikkehimmel og hæklejord. Er du gået i stå med en opskrift? Har du brug for hjælp med at strikke hælen på en sok, hækle rundt med flere farver, sy ærmet sammen på en cardigan eller lyst til at vide mere om et mønster? Så kan Strikkefeen hjælpe. Hun er en vaskeægte farmor, “garnets kloge kone”.

HVAD? I første omgang vil Strikke- og Hækleklubben være et sted, hvor man kan mødes, dele erfaringer, hygge og få hjælp. Men jeg har en idé om, at det kunne være sjovt at tage temaer op og invitere kloge kreatricer til at komme og fortælle lidt om al deres dyrebare viden. Jeg vil i hvert fald altid gerne høre, hvad du godt kunne tænke dig at vide mere om? Fx – hvordan spinder og farver man garn? Hvordan laver man en strikkeopskrift? Hvordan strikker man flerfarvet mønster uden arbejdet bliver ujævnt? Hvordan vasker og behandler man sit strik, så det holder i årevis? Etc.

PRIS? Det koster 50 kroner – hvilket er inklusiv lækker kage, varm kaffe & the samt Strikkefeens hjælp og vejledning.

TILMELDING? Ja, grundet begrænset plads til max 35 personer. Du kan tilmelde dig online via Uldstedets hjemmeside. TILMELD DIG HER.

Jeg glæder mig helt vildt og håber at møde rigtig mange af jer derude i ‘det virkelige liv’ :)

Læs også om:

14 Responses to Nye datoer for Farmorfabrikkens strikke- og hækleklub

 1. Astrid/Die HausFrau 23. februar 2014 at 17:13 #

  Hvor er det bare den helt rigtige løsning på, hvordan man let og hurtigt tilmelder sig! Fantastisk! Jeg kan desværre ikke komme den 5. marts – men jeg har nu købt og betalt min plads til april, hvor jeg bare svømmer i tid og kreativ zen! Jubiii!

  • Mette 24. februar 2014 at 20:37 #

   YAY, det bliver hyggeligt at se dig igen, Astrid :)

 2. Connie 23. februar 2014 at 19:26 #

  Øv at det er så langt væk… Må “nøjes” med min egen strikke/krea klub, men det lyder bare hyggeligt.

  • Mette 24. februar 2014 at 20:37 #

   Det lyder nu også hyggeligt :)

 3. Malene 23. februar 2014 at 21:29 #

  Må vente til det bliver lidt mere sommer, men så bliver det grand tour til hovedstaden. Se på garnbutikker og strikkecafe med Farmorfabrikken.

  • Mette 24. februar 2014 at 20:37 #

   Det lyder som en genial plan, Malene :)

 4. Louise Jerup 24. februar 2014 at 14:18 #

  Øv der er allerede total udsolgt til dem begge:(

  • Mette 24. februar 2014 at 20:36 #

   Ja, desværre har vi kun plads til 35 og pladserne flyver overraskende hurtigt hver gang. Men hold øje med bloggen, hvor jeg melder nye datoer ud, når vi er klar med arrangementer :)

   • Louise Jerup 25. februar 2014 at 12:48 #

    WUhuuuu.. Så fik jeg plads på holdet! Glæder mig!

    • Mette 25. februar 2014 at 19:35 #

     Fedt, Louise – glæder mig til at se dig :-)

 5. Ingrid 25. februar 2014 at 03:44 #

  åhhh, so close, and yet so far….Skal på kursus i Tyskland i næste uge og har så arrangeret et ultrakort besøg i KBH…lander i København lige som i slutter strikkeaftenen:-( Men godt at se, at det fortsætter….det lever garanteret stadig om tre år, når jeg igen er hjemme i byen:-) Glæder mig til at følge med pr. billeder og færdige strikkesager:-) kh. Ingrid

  • Mette 25. februar 2014 at 19:41 #

   Eeeeeeeeeej – mega øv! Vi skulle jo lige ha’ rykket det en dag, så du kunne ha’ været med! Du må lige råbe højt, når du ved, hvornår du er på visit i KBH igen :) Kh, M

 6. Britta A 26. februar 2014 at 08:46 #

  Så lykkedes det med tilmeldingen. Vi er to der kommer. Glæææder os :-)

  • Mette 27. februar 2014 at 17:07 #

   Yay – glæder mig til at se jer :)

Skriv et svarWP Like Button Plugin by Free WordPress Templates