Tusind tak for i aften, kære Strikke- & Hækleklub

Strikkeklub 1

Strikkeklub 2

Strikkeklub 3

Strikkeklub 4

Strikkeklub 5

Strikkeklub 6

Strikkeklub 7

Strikkeklub 8

Strikkeklub

Jeg er i den grad tanket op på kreativ inspiration og masser af hygge! Her til aften var det nemlig anden gang Farmorfabrikken afholdte Strikke- & Hækleklub i Uldstedets fine butik på Vendersgade. Årh, hvor er jeg dog bare kæmpe FAN af den slags arrangementer …

Tusind, tusind tak til alle som kom. Jeg er så glad for, at I har lyst til at være med og gøre en helt almindelig kedelig onsdag aften super hyggelig, farverig og inspirerende. Og tusind tak til RICE for at sætte ekstra kulør på aftnen med fine kopper, kagefade og tallerken. Og også tusind tak til Line for endnu en gang at bage smækre lækre kager.

Ps. Jeg tror, at strikkeskæbnen var på spil i aften. Som I ved brygger jeg på at strikke en cardigan på mig selv. Jeg er brændt frygtelig varm på en Isager-model. Sørme om der ikke var én, der sad og strikkede på præcis denne model (øj, den var lækker). Og sørme så om modellen ikke også hang færdigstrikket i butikken (øj, den var pæn!) Hmmm… er det mon hvad man kalder “et vink med en vognstang”?

Glæder mig allerede helt vildt til en ny omgang Strikke- & Hækleklub onsdag d. 9. april!

Læs også om:

6 Responses to Tusind tak for i aften, kære Strikke- & Hækleklub

 1. Britta A 5. marts 2014 at 23:48 #

  Og og… Tusind tak for et super initiativ… En rigtig hyggelig aften, hvor der bare summede af liv og inspiration :-)

 2. Charlotte Madsen 6. marts 2014 at 01:19 #

  Det var helt sikkert et tegn. Jeg tror på den slags. :)

 3. Louise Jerup 6. marts 2014 at 09:13 #

  Tusind tak. Det var min først strikke aften med Farmorfabrikken og jeg synes det var ligeså fantastisk som jeg havde håbet på:)
  Jeg tror jeg smutter ind og købe en billet til d. 9 april, hvis der stadig er pladser.

  Og kære Mette aka Farmor, så var det også rigtig rart at møde dig i virkeligheden. Holder meget af Farmorfabrikken og det var fedt at se din passion ikke kun er her på bloggen men også i virkeligheden:)

 4. Rikke 6. marts 2014 at 10:16 #

  Åååh, hvor er det ØV at bo i den anden ende af landet! Jeg kunne så godt bruge en aften, helligt i kreativt tegn, så man rigitig fik rykket sig på sine store projekter :(

 5. Tina Dalbøge 6. marts 2014 at 14:21 #

  Det ser da også super hyggeligt og inspirerende ud!

 6. Malene Koudahl 6. marts 2014 at 19:34 #

  Rigtig god ide med sådan en strikke-aften, ser rigtig hyggeligt ud :-)

Skriv et svarWP Like Button Plugin by Free WordPress Templates