Rachel Søgaards ti strikkede trøjer

Strikkebog

Strikkeopskrift trøje

Strik mønster

Strikket cardigan med stjerner

Strik bluse

Rachel Søgaard – som du måske kender, som én af de tre fantastiske krea-damer bag bogen “Homemade” – havde opsnappet mit igangværende cardigan-projekt og været så sød at sende mig hendes nye strikkehæfte, “Ti trøjer“, der netop indeholder … tadaaaaaa: opskrifter på 10 strikkede cardigans :)

På bagsiden af bogen har Rachel skrevet, at opskrifterne er opstået ud fra hendes egne ønsker om, hvad hun godt kunne tænke sig at strikke. Og her bliver jeg dybt, dybt imponeret. “Hårh, gid det var mig!”

Så mens jeg her til aften nysgerrigt sidder og bladrer i hendes fine bog med fine opskrifter på fine cardigans med fine detaljer (tjek lige mønstret og kantebånd-detaljen på de to cardigans på billederne – fint ik´?!), så vil jeg også drømme lidt om den dag, hvor jeg (7-9-13) bliver så sej til at strikke, at jeg også kan kreere egne strikkeopskrifter ud fra lyst og behov …

Respekt!

Læs også om:

4 Responses to Rachel Søgaards ti strikkede trøjer

 1. Astrid/Die HausFrau 9. marts 2014 at 19:22 #

  Jeg drømmer bare om at nå dertil at turde kreere noget tøj til mig selv! Efter endnu en frustrerende sy-dag, er jeg sikker på, at det nok først bliver noget med garn… men nøj, hvor er det bare svært at tage springet! Og jeg glæder mig så meget til at se dig gøre det! <3

 2. Astrid 9. marts 2014 at 19:38 #

  Nu må I tage jer sammen, Mette og Astrid, og komme i gang!

  Der er da ikke nogen forskel på at sy eller strikke noget til en baby og til sig selv – bortset fra størrelsen. :-)

  • Astrid/Die HausFrau 9. marts 2014 at 19:41 #

   Nej, men altså… det er bare som om, at hæklede smækbukser og strikkede babyveste ikke ser så fikse ud i voksenstørrelse…. :)

   Men ja… (bøjer hovedet) du har ret…

   • Mette 11. marts 2014 at 18:36 #

    HA HA HA :) Måske smækbukser strikket af Kattens …

Skriv et svarWP Like Button Plugin by Free WordPress Templates