Fine påske-kaniner til fingerne

Påskekaniner“New York” og “evig dårlig timing”. Hvad i al verden har de to ting overhovedet at gøre med disse kaniner? Det vil jeg nu fortælle dig …

Lige siden jeg besøgte New York for første gang for snart skræmmende mange år siden, har jeg været forelsket i verdens fedeste by. Hvad der dog er endnu mere skræmmende er, at det ovenikøbet nu er over et årti siden, at jeg var der sidst. Og den gang – i de glade 00’er – havde jeg ganske fejlagtigt den opfattelse, at jeg ingen interesse havde for garn.

Jeg er blevet klogere. Heldigvis!

Men min daværende uvidenhed har betydet, at jeg aldrig har besøgt én af verdens fedeste garnbutikker – nemlig Purl Bee, der ligger i New York’s skønne kvarter SoHo. Ååååhh, garnguderne skal bare vide, hvor meget jeg drømmer om at træde ind i de hellige garnlokaler …

Nåh, men som et sølle plaster på såret følger jeg i stedet Purl Bee’s blog – som i øvrigt på det varmeste kan anbefales! – og blev ad den vej ikke alene mindet om, at det jo faktisk snart er påske. Men også mindet om, hvor elendig min timing altid er. For først når højtiderne er forbi, er jeg klar til at gå i gang med dertilhørende kreative projekter.

Se bare mine julekulger. Halvdelen har jeg jo strikket om foråret … tsk tsk!

Summa summarum – Purl Bee har lavet dette mega kære DIY-kit med små påske-kanin-fingerdukker. Og hvis jeg nu går i gang nu, så kan jeg jo nå at have et par kaniner klar til når familiens yngste skal ud i haven og lede efter, hvor påskeharen mon har gemt årets påskeæg …

Kan det mon tænkes, at jeg for første gang i mange år kan vende min dårlige timing til en god og faktisk nå at have andet end julekugler klar til påske?!

Læs også om:

4 Responses to Fine påske-kaniner til fingerne

 1. Mette 11. marts 2014 at 17:44 #

  Purl Soho, er virkelig en dejlig butik, med det sødeste personale. Eneste ulempe er at man er nødt til at vælge, og begrænse sine indkøb – både pga pengepungen og kuffert størrelsen. Og når man så kommer hjem synes man slet slet ikke at man fik nok med hjem :-)

  • Mette 11. marts 2014 at 18:35 #

   Hi hi … det kan jeg snildt forestille mig :) Så måske er det meget godt (for min pengepung), at jeg ikke har været forbi butikken i NYC endnu. Suk ;-)

 2. Astrid 11. marts 2014 at 20:08 #

  Man kan vende det om og sige, at du faktisk er ude i rigtig god tid med julekugler om foråret. :-)

  Ville også mega gerne til Purl Soho…

 3. Isabela 25. marts 2014 at 16:02 #

  Hei!
  Det er sååå koselig! :) Barn ville elske til å leke med dem.

  Jeg har også sydd noen påske kaniner. Dere kan vise dem her: http://isabelanorge.blogspot.no.

  Lykke til!

Skriv et svarWP Like Button Plugin by Free WordPress Templates