1-2-strikkeklub!

Strikkeklub

Strikkeklub 2

Strikkeprøver

Strik med armene

Strik

Håndarbejde

Strikkemagasin

Strikke

I går var det tredje gang at Farmorfabrikken holdte Strikke- & Hækleklub i Uldstedets hyggelige garnbutik. Og – armen altså! – det var på alle måder lige præcis, hvad jeg havde brug for. De sidste par uger har jeg ligget fuldstændig underdrejet, så det var skønt bare at slå numsen i sædet, sludre på kryds og tværs over rullende garnnøgler og lytte til alle de klik-klik-klik-klikkende strikkepinde …

Den eneste, der strikkede så lydløst, at selv en snigende ninja ville blive imponeret, var søde Astrid. Hun havde nemlig ladet strikkepindene blive hjemme og brugte armene i stedet. Og jeg må sige, at udover det ser virkelig sjovt ud, så er det jo også virkelig smart.

For det første går det lynhurtigt. Og for det andet får du trænet overarmene (også kendt som vinkeflæsket hjemme hos os). Hmm … måske bliver armstrik den nye fitness-form?

Derudover holdte Sus (der også er den heldige ejer af herligheden Uldstedet) som lovet et lille oplæg om strikkefasthed, garnkvalitet og hvordan man eventuelt kan tilpasse en anden type garn til en opskrift, som egentlig foreslår noget andet.

Personligt synes jeg, det er interessant at høre garneksperter fortælle om deres fantastisk nørdede viden. At få muligheden for at komme backstage, så at sige. For når man – som du og jeg – bruger rigtig mange timer med garn mellem hænderne, så er jeg ret stor fan af, at jeg også kan komme et spadestik dybere ned i al den viden og det arbejde, der ligger bag.

Alt om Håndarbejde havde også været så søde og sørge for, at vi blev ekstra godt forkælet. De havde nemlig foræret en stor bunke blandede magasiner, som vi kunne nuppe med hjem.

Ja, hvad kan jeg sige? Tredje gang er lykkens gang. For mig var tredje omgang af Farmorfabrikkens Strikke- & Hækleklub i allerhøjeste grad ren lykke. Ikke mindst fordi den strikkende ninja aka Astrid aka Rock’n’Roll Hausfrau (kær kreatrice har mange navne?) havde en helt fantastisk gave med, som jeg blev så ubeskriveligt glad for!!!

Som du måske ved, er jeg jo ret begejstret for Arne & Carlos’ julekugler. Ret meget. Det har Astrid i hvert fald bidt mærke i og derfor kreeret, hvad jeg vil spå, der bliver min über-yndlings juleting til evig tid: En adventskrans med julekugler!

Aaaarrrrhhhh … prøv nu lige at hør’ her. Når sådan noget sker, så må man godt bande på den gode, glade måde, ik? For HOLD NU KÆFT, hvor blev jeg GLAD!!

strikket arbejdskrans

Ps. Astrid afslørede, at hun er ved at brygge en opskrift på den fantastiske adventskrans. Så snart hun har syslet alle deltaljerne på plads – og det er bestemt ikke detaljer i småtings-afdelingen, når man taler om at tilpasse en strikket julekugle til en flamingokugle – så lægger hun den ud på hendes blog Rock’n’Roll Hausfrau.

Men gør dig selv den tjeneste at tjekke hendes blog ud allerede nu! Astrids kreative hittepåsomhed er imponerende inspirerende! Du kan finde Astrids blog HER og hvis du har Instagram, kan du også finde hende HER under navnet “rocknrollhausfrau”.

Pps. Der er kommet nye datoer for Strikke- & Hækleklub for maj og juni. Du kan tilmelde dig HER. Jeg håber, at vi ses ? :)

Læs også om:

6 Responses to 1-2-strikkeklub!

 1. Astrid 11. april 2014 at 06:41 #

  Hurra! Jeg har meldt mig til maj! Glæder mig til mere garnnørderi!

 2. Emilie 11. april 2014 at 08:50 #

  Iha, det lyder i sandhed til at have været en fortryllende aften.
  Hygge, glæde og gavmildhed. Altid en henrivende kombi!
  Det er godt at høre, at din strikke- og hækleklub er blevet så stor en succes.

 3. Ann 11. april 2014 at 08:59 #

  For dem som ikke kan vente, findes der en opskrift magen til adventskransen på http://magnettv.dk/diy-2/adventskrans/ :-)

  Den er SÅ fed og skal SÅ meget igang med en inden jul :-)

  Og hvor er det bare dejligt med sådan en strikkeklub, skal klart afsted og lære en masse :-)

  http://www.verdensdamen.blogspot.dk

 4. May-Britt 11. april 2014 at 11:18 #

  Ih, hvor en skidepæn adventskrans! Lucky you, den gad jeg godt ha stående! Og din strikkecafé lyder virkelig hyggelig!

 5. Helle 12. april 2014 at 22:32 #

  Hej
  Vi har også lige meldt os igen
  Hilsen Lona og Helle (os fra et af billederne hi hi )

 6. Astrid/Die HausFrau 13. april 2014 at 08:24 #

  Mange tak for sidst! Og tusind tak for den fine fine omtale! <3
  Jeg glæder mig, til vi ses igen.

Skriv et svarWP Like Button Plugin by Free WordPress Templates