Håndlavet kærlighed af smykkedesigner Louise Kragh

Louise Kragh smykker

Fingerring Louise Kragh

Siden min mand friede for et par år tilbage og åbnede en lille sort æske, hvori der lå den smukkeste guldring med en lille funklende diamant, har mine fingre nærmest levet i monogami. At tage andre ringe på føltes næsten lidt som utroskab.

Nu har en anden fingerring charmet sig så meget ind på mig, at den har erobret en plads på min hånd. Det er den såkaldte ‘O-ring‘, som er en del af den danske smykkedesigner Louise Kraghs nye Enamel-serie. Ooohh, jeg synes, den er så smuk! Enkel og elegant. Og jeg er helt vildt med, hvordan den er formet i ét stykke og nærmest smyger sig til fingeren.

Men altså, prøv nu lige at se, hvor pæn den er! Så pæn! Er det så ikke i orden at være bare en lille-bitte smule utro? ;-)

O-ringen Louise Kragh

Louise Kragh fingerring

Jeg kan dog vist lige så godt indrømme, at jeg er ved at udvikle en længerevarende affære med Louise Kragh Jewelry. Jeg er nemlig ret vild med hendes fine balance mellem det grafisk stramme og det feminine elegante design. Og jeg ved, at jeg langt fra er den eneste, som allerede har ét af hendes smukke porcelænssmykker. Men dét der især får mit hjerte til at banke er, at smykkerne er håndlavet.

Louise Kragh har sit værksted i Århus, og her kreerer hun selv glasur og afstøbninger, som støbes og pudses i hånden. Det er virkelig imponerende. Og så elsker jeg tanken om, at lige præcis mine smykker er helt unikke. Håndlavet kærlighed holder max!

Louise Kragh halskæde

Louise_Kragh_jewelry

 

Læs også om:

7 Responses to Håndlavet kærlighed af smykkedesigner Louise Kragh

 1. Connie 20. april 2014 at 15:25 #

  Hvor er de bare fede, den side skal vidst studeres nærmere:)

  • Mette 23. april 2014 at 19:55 #

   Jaaa – gør det! Hun laver nogle helt fantastiske smykker :)

 2. Mette Schmidt 20. april 2014 at 22:05 #

  Det er meget flot ring……det samme gjalde også to halskæder. Ringe bliver et rigtig arvesmykke. Jeg har selv et ærmebånd der er lavet af hvalros fra Grønland ,som jeg fik i barselgave for 52 af søstre.

  • Mette 23. april 2014 at 19:56 #

   Wow, sikke en fantastisk gave, Mette :)

 3. Leni 3. maj 2014 at 18:11 #

  Den ring er SÅ smuk… Jeg bestilte den over nettet mandag, modtog den onsdag med et fint håndskrevet kort fra butikken, og den er allerede fast inventar på den finger, hvor min vielsesring havde efterladt en bar plads efter min skilsmisse… Jeg er rigtig glad for den!

  • Mette 6. maj 2014 at 13:57 #

   Jeg er også kæmpestor FAN :-)

 4. Line 21. december 2015 at 01:08 #

  Fed blog du har..
  Ælsker at læse din og andre blogs om smykker og mode…
  Har set og købt ringe som minder om den på Kastyle Danmark
  Danske design smykker så tjek den ud på http://www.kastyle.dk

Skriv et svarWP Like Button Plugin by Free WordPress Templates