DIY: Hæklet krammedyr med aroma, så baby sover bedre

 

Hæklet kitHækle kit

Jeg kan bruge timer (!) på den fantastiske online-shop ETSY, hvor alle kreative sjæle fra hele verden kan sælge deres smukke, innovative og finurlige designs. Det er som at klikke sig rundt i en eventyrlig verden af vidunderlige idéer. Standarden er imponerende høj, og jeg får ofte lyst til købe det hele!

For et par dage siden faldt jeg bl.a. over dette fineste fine DIY-hæklekit, som er kreeret af BruDiyEn aromatisk tandfe hæklet i øko-garn. Om tandfeens funktion står der:

“The Aromatic Tooth is intended to provide a happy dreams to the babies because it contains a sachet-bag of aromatic and soothing herbs to help them sleep when they are starting out the first baby teeth. They can sleep with the Aromatic Tooth or can be hung on the head of the crib.”

Armen altså, hvor er det bare fint! Det var lige før jeg købte et hækle-kit til mig selv, selvom jeg har fået alle de tænder, som verden nu engang har tiltænkt mig. Men jeg kunne da godt bruge den dér søvndyssende effekt en gang imellem …
Hæklet bjørn

Hvis du nu også er vokset fra tandfeen, så har BruDiy også lavet den sødeste krammebjørn. Udover at den er ret så nuttet med sin fine stribede undertrøje, så synes jeg også, det er skønt at se en bamse, som rent faktisk ligner en rigtig bjørn – altså bortset fra den dér ‘mindre’ detalje med undertrøjen.

Jeg ved ikke hvorfor, men i mit hoved er en bamse en bjørn. Sådan en, du kan finde i naturen. Med fire ben på jorden og med en sort/brun pels, der ikke skriger syntetisk i alle regnbuens farver. Denne her er rent faktisk naturlig – kreeret i naturlig garn. Det er en ægte øko-bjørne-krammer!

Læs også om:

11 Responses to DIY: Hæklet krammedyr med aroma, så baby sover bedre

 1. Lillemus 23. april 2014 at 20:33 #

  De er simpelthen for fine!

  Jeg elsker også etsy, og kan bruge timer på at klikke rundt – både efter nye kreative ideer og pynteting til hjemmet :)

  • Mette 27. april 2014 at 10:48 #

   Jaaaaaa … det er et fantastisk sted – og lidt farligt ;-)

 2. Ingrid 24. april 2014 at 03:27 #

  Hvor er de bare fine! Gid jeg kunne hækle andet end kanter og stropper:-/ og sådan en aromatand lyder næsten som et mirakelmiddel:-D knus til dig

  • Mette 27. april 2014 at 10:48 #

   Jeg er stadig ikke i tvivl om, at du er mega sej hækletrice, hvis først du kaster dig over nålen, søde Ingrid :) Forårskram fra forårs-Danmark

 3. Bettinna - Blomsterbloggen 24. april 2014 at 09:52 #

  Fantastisk skøn bjørn! Tænderne er også søde selv om jeg først troede at det var små numser :-)

  • Mette 27. april 2014 at 10:46 #

   Ha ha ha… det havde ellers været ret så fint med små numser ;-)

 4. Britta A 24. april 2014 at 11:31 #

  De er da bare for søde

  • Mette 27. april 2014 at 10:46 #

   Ja, ik – selv om jeg ikke har tandproblemer (7-9-13), så har jeg næsten lyst til at lave én lille tand alligevel ;-)

 5. Emilie 24. april 2014 at 16:05 #

  Hvor er de da bedårende.
  Og idéen bag aroma-tanden er virkelig genial.

  • Mette 27. april 2014 at 10:45 #

   Ja, det er ret godt tænkt og kreeret :)

 6. Karin Hansen 24. maj 2015 at 17:01 #

  Hej

  Hvor er de skønne, men jeg kan desværre ikke engelsk, ved du om man kan købe dem med dansk opskrift nogen steder ? På forhånd tak

  PS: Nu du er så dygtig, ved du hvad hækle forkortelse vlm betyder ?

  Hilsen

  Karin

Skriv et svarWP Like Button Plugin by Free WordPress Templates