Nye datoer for Strikke- & Hækleklub i maj og juni

Strikkeklub

FARMORFABRIKKENS STRIKKE- & HÆKLEKLUB

HVORNÅR? Indtil videre vil Farmorfabrikkens Strikke- og Hækleklub foregå en hverdagsaften kl. 18.30-21.30 én gang om måneden. Du kan nu tilmelde dig de næste to gange, som er tirsdag d. 6. maj og onsdag d. 4. juni.

HVOR? I garnbutikken Uldstedet, der ligger på Vendersgade 3 i København K – midt imellem Nørreport Station og Torvehallerne. Hver gang vil der være en medarbejder, som gerne hjælper dig med at finde opskrifter, dertilhørende garn og diverse tilbehør, hvis der er noget, som du mangler og gerne vil købe.

HVEM? Hver gang vil både jeg og én af Uldstedets dygtige Strikkefeer være der til at hjælpe dig med alt mellem strikkehimmel og hæklejord. Er du gået i stå med en opskrift? Har du brug for hjælp med at strikke hælen på en sok, hækle rundt med flere farver, sy ærmet sammen på en cardigan eller lyst til at vide mere om et mønster? Så kan Strikkefeen hjælpe. Hun er en vaskeægte farmor, “garnets kloge kone”.

HVAD? I første omgang vil Strikke- og Hækleklubben være et sted, hvor man kan mødes, dele erfaringer, hygge og få hjælp. Men jeg har en idé om, at det kunne være sjovt at tage temaer op og invitere kloge kreatricer til at komme og fortælle lidt om al deres dyrebare viden. Jeg vil i hvert fald altid gerne høre, hvad du godt kunne tænke dig at vide mere om? Fx – hvordan spinder og farver man garn? Hvordan laver man en strikkeopskrift? Hvordan strikker man flerfarvet mønster uden arbejdet bliver ujævnt? Hvordan vasker og behandler man sit strik, så det holder i årevis? Etc.

PRIS? Det koster 50 kroner – hvilket er inklusiv lækker kage, varm kaffe & the samt Strikkefeens hjælp og vejledning.

TILMELDING? Ja, grundet begrænset plads til max 35 personer. Du kan tilmelde dig online via Uldstedets hjemmeside. TILMELD DIG HER.

Læs også om:

2 Responses to Nye datoer for Strikke- & Hækleklub i maj og juni

 1. Helle 29. april 2014 at 18:46 #

  Hej Mette
  De ting du nævner mht fremtidige strikcafeer lyder spændende.
  Det er også altid spændende at høre om deignerens ide /inspirationskilde til deres design.
  Jeg får nyheds brev fa Tøndering strik i Århus og ærger mig altid over at deres spændende arrangementer er så lang væk, de lyder rigtig gode /inspirerende, så noget i den retning ville være interessant for mig og sikkert andre Kbh’er.
  Kh Helle

 2. Matthew 1. oktober 2014 at 20:45 #

  Er der nogen der ved om der er nogle strikkeklubber i Nordjylland? Min farmor vil gerne i gang med, at strikke sammen med andre og har lovet, at undersøge hvor hun kan gøre det henne.

Skriv et svarWP Like Button Plugin by Free WordPress Templates