Farmorfabrikken holder sommerlukket, men jeg blogger videre …

Bali

… lige HER på min og mandens rejseblog med det meget lidt kreative navn, Mette & Martin Rejser. I morgen flyver vi nemlig til Bali, hvor vi de næste 25 dage vil blogge direkte fra strandkanten, surfboardet, junglehytten, yogamåtten, kaffebaren, rismarkerne, vulkankanten, korallerne … jo altså, tæt på og sådan noget lignende ;-) Du er i hvert fald velkommen til at tjekke ind og læse med på både bloggenfacebook og instagram.

Rigtig, rigtig god sommer! Jeg håber, at du får den mest vidunderlige af slagsen – med masser af garn, solskin og kærlighed!

Læs også om:

4 Responses to Farmorfabrikken holder sommerlukket, men jeg blogger videre …

 1. Astrid/Die HausFrau 21. juni 2014 at 22:21 #

  Rigtig rigtig god tur, søde Mette. Med alt det du har knoklet den sidste tid, håber jeg, at du får masser af tid til at slappe heeeelt af og bare nyde nyde nyde! Vi ses på den anden side. :)

 2. Monica LivingSweetLiving 2. august 2014 at 20:40 #

  Må vi så se nogle nye spændende kreating??!!! Håber du nyder sommeren;)

 3. Britta A 11. september 2014 at 11:20 #

  Tæt på 3 mdr. siden, at du sidst har været på fabrikken her, Mette. Hvor bliver su af??

 4. Eva 11. september 2014 at 13:12 #

  Hej Mette!

  Jeg savner dine inspirerende garnindslag her på bloggen og de altid hyggelige stunder i strikkecafeen! Jeg håber at alt er ok. (Men jeg ved selv hvor hårdt det kan være at være tilbage på arbejde efter en god ferie.)

  Masser af gode garntanker herfra!

Skriv et svarWP Like Button Plugin by Free WordPress Templates