Strikkeglæde og sydrømme

Halsrør

De sidste par måneder har jeg haft blæksprutte-arme og piskeris-ben. For jeg har travlt. Lidt for travlt. Men sådan er det, når man arbejder i bogbranchen, hvor efteråret er farvet af årets store brag: BogForum.

Jeg har dog aldrig mere travlt end at jeg altid gerne vil være ambassadør for strikkeglæde. Så derfor svarede jeg prompte ”JA!”, da TV2 Fri prikkede mig på skulderen for et par uger siden og spurgte, om jeg ville blogge lidt for dem i forbindelse med deres nye program ”Klar, parat, sy!”, hvor ti danskere hver torsdag aften dyster om at blive Danmarks bedste amatørskrædder.

Har I set det?

Gulp! Jeg har den største respekt for de seje deltagere, der har meldt sig. Jeg hverken ejer nerverne eller evnerne til at kunne gøre, det de gør. Men hvor jeg dog ville ønske, at jeg havde! Altså evnerne. Nerverne har jeg opgivet at få hold på. I første omgang bliver jeg dog ved min læst. Og jeg er rigtig glad for, at jeg har fået muligheden for at sprede lidt af min garnglæde hos TV2.

Hvis I har lyst, kan I læse med her. Og måske vi ses på BogForum?

Læs også om:

5 Responses to Strikkeglæde og sydrømme

 1. Thea Vaskavulla 7. november 2014 at 12:56 #

  Har ikke set det endnu – men synes heller ikke jeg får tid til så meget tv for tiden :-/ Men når det så er sagt: JA, vi ses på Bogforum; hvis du er derude lørdag og søndag? For der har jeg vagter på “mit” forlag :)

 2. Thea Vaskavulla 10. november 2014 at 19:44 #

  Nåede aldrig over til ‘din’ stand for havde nok at se til ved vores egen- og der var jo vanvittig mange mennesker. Det må blive næste år :)

 3. Astrid/Die HausFrau 10. november 2014 at 21:55 #

  Nogle ting, kan man bare ikke sige nej til, Mette! Sådan er det bare. Der er jo ikke noget skønnere end at blive prikket. :) Jeg glæder mig meget til at se dig “på den anden side”. :)

 4. Hanne Larsen 17. december 2014 at 19:40 #

  Klar, parat, sy er et af de bedste programmer, der kører i øjeblikket. Dejligt at kunne blive så inspireret, ligesom jeg gør her på din side :)

 5. Trine 30. januar 2015 at 12:46 #

  Det er det skønneste og mest inspirationsgivende program. Skønt!

  haeklepigen.wordpress.com

Skriv et svarWP Like Button Plugin by Free WordPress Templates