Farmorfabrikken fortsætter, men…

FarmorfabrikkenTusind, tusind tak for alle jeres søde mails og beskeder de seneste par uger. Mange har spurgt, hvor mon jeg blev af? Hvorfor bloggen har ligget stille?

Svaret er, at jeg blot har alt for mange ting omkring ørerne, så når jeg har tid til en stille stund, så nyder jeg den i sofaen – med en mur af garn omkring mig. Computeren er lukket og slukket. Det føles rart. I hvert fald for en tid.

Men jeg elsker Farmorfabrikken for højt. Den er uundværlig. Derfor skribler jeg stadig om mine kreative sysler. Jeg ‘mini-blogger’. Med andre ord – så kan du finde mig på Farmorfabrikkens Facebook-side og på Instagram under profilen “farmorfabrikken”. Og jeg vil synes, at det kunne være super hyggeligt, hvis du kiggede forbi :)

Du kan finde Farmor på Facebook HER og Instagram HER. Du kan både følge med via din smartphone og computer.

Læs også om:

6 Responses to Farmorfabrikken fortsætter, men…

 1. Malene 15. september 2014 at 19:55 #

  Hej Mette.
  Det er også en kunst at kunne sige fra. Er dog glad for stadig at kunne følge dig på FB og IG. Håber alle dine skibe kommer sikkert i havn ;0)

 2. Britta A 15. september 2014 at 19:55 #

  Dejligt at høre fra dig, Mette pg at du bare nyder dit strik til at slappe af med

 3. Emilie 18. september 2014 at 08:09 #

  Jeg kender det kun alt for godt.

  Min egen blog har også ligget meget urørt hen de seneste måneder, og jeg har faktisk ikke savnet den. Til daglig tilbringer jeg stort set hele arbejdsdagen foran en computer, så når jeg endelig holder fri, gider jeg simpelthen ikke sidde endnu mere foran computeren.

  Håber, du snart får lidt mere luft om ørerne.
  Jeg vil holde øje med dig de andre steder- ;-)

 4. Thorsager 10. december 2015 at 18:11 #

  Æv, at jeg først kommer hertil nu. Fin blog.

 5. Anne 8. marts 2016 at 16:58 #

  Det er nok egoistisk af mig, men jeg synes nu det er ærgerligt at du ikke er her mere. Kigger tit forbi og håber du er kommet tilbage.

 6. Birgitte 12. juni 2017 at 13:11 #

  Sikke nogle flotte og fine ting, du har i din blog :-)
  Dette er mit første – men bestemt ikke sidste – besøg.
  Tak for god inspiration!

Skriv et svarWP Like Button Plugin by Free WordPress Templates