Farmorfabrikkens Strikke- & Hækleklub

Jeg holder utrolig meget af at mødes med mine veninder over et par garnnøgler og en god kop kaffe. Det er både en helt vildt hyggelig måde at være sammen på og så er det samtidig inspirerende og lærerigt at se, hvad andre nørkler med.

Og jeg vil så gerne se, hvad I også nørkler med?

Derfor prikkede jeg Sus Gebhard, der er indehaver af de to skønne garnbutikker Uldstedet i København og Lyngby, på skulderen for at høre, om hun var frisk på at huse en håndfuld kreatricer til nogle hyggelige aftner. Juhuu… det var hun! Så nu kan alle, der har lyst, komme og være med til Farmorfabrikkens Strikke- & Hækleklub. Læs mere her:

 

FARMORFABRIKKENS STRIKKE- & HÆKLEKLUB

HVORNÅR?
Indtil videre vil Farmorfabrikkens Strikke- og Hækleklub foregå en hverdagsaften kl. 18.30-21.30 én gang om måneden. De kommende datoer bliver meldt ud her på bloggen.

HVOR?
I garnbutikken Uldstedet, der ligger på Vendersgade 3 i København K – midt imellem Nørreport Station og Torvehallerne. Hver gang vil der være en medarbejder, som gerne hjælper dig med at finde opskrifter, dertilhørende garn og diverse tilbehør, hvis der er noget, som du mangler og gerne vil købe.

HVEM?
Alle er velkomne! Og hver gang vil både jeg og én af Uldstedets dygtige Strikkefeer være der til at hjælpe dig med alt mellem strikkehimmel og hæklejord. Er du gået i stå med en opskrift? Har du brug for hjælp med at strikke hælen på en sok, hækle rundt med flere farver, sy ærmet sammen på en cardigan eller lyst til at vide mere om et mønster? Så kan Strikkefeen hjælpe. Hun er en vaskeægte farmor, “garnets kloge kone”.

HVAD?
I første omgang vil Strikke- og Hækleklubben være et sted, hvor man kan mødes, dele erfaringer, hygge og få hjælp. Men jeg har en idé om, at det kunne være sjovt at tage temaer op og invitere kloge kreatricer til at komme og fortælle lidt om al deres dyrebare viden. Jeg vil i hvert fald altid gerne høre, hvad du godt kunne tænke dig at vide mere om? Fx – hvordan spinder og farver man garn? Hvordan laver man en strikkeopskrift? Hvordan strikker man flerfarvet mønster uden arbejdet bliver ujævnt? Hvordan vasker og behandler man sit strik, så det holder i årevis? Etc.

PRIS?
Det koster 50 kroner – hvilket er inklusiv lækker kage, varm kaffe & the samt Strikkefeens hjælp og vejledning.

TILMELDING?
Ja, grundet begrænset plads til max 35 personer. Når der er åben for tilmelding til nye arrangementer, kan du tilmelde dig online via Uldstedets hjemmeside – se under “Kurser & Cafestrik”

BOR DU LANGT FRA KØBENHAVN?
Så tjek Farmorfabrikkens Online Strikkeklub lige HER.

SPONSOR
Interiørfirmaet RICE har været så søde at sætte ekstra kulør på Strikke- & Hækleklubben med kaffekopper, kagefade og tallerkner fra deres nye fine, farverige forårskollektion “Add more glitter …“. Tusind TAK!

15 Responses to Farmorfabrikkens Strikke- & Hækleklub

 1. Birgitte Christensen 30. april 2014 at 18:26 #

  Hej Mette,
  Jeg vil gerne være med i strikkeklubben – kan jeg tilmelde mig her? – eller er der et andet sted på din www hvor jeg kan gøre det.
  Med venlig hilsen
  Birgitte

  • Mette 6. maj 2014 at 13:59 #

   Hej Bigitte – dejligt at høre. Der er ingen tilmelding :-) Jeg skriver på bloggen, når der er nyt og opskrifter i Strikkeklubben, så du skal blot følge med herinde

   • rikke 23. marts 2017 at 19:06 #

    Hej jeg vil også gerne være med :-) mvh Rikke

 2. Nina 7. maj 2014 at 11:37 #

  Hej Mette
  Super fedt med en strikkeklub. Men hvad hvis man er fuldstændig grøn, og vil lære at strikke/hækle, er man da velkommen i klubben?

  vh. Nina

  • Mette 8. maj 2014 at 14:57 #

   JA, naturligvis – du kommer bare. Der er en strikke/hæklefe, som kan hjælpe dig med alt. Og så er vi mange, som altid gerne vil give en hånd med, når garnet driller eller du har brug for lidt hjælp :)

 3. Karin Johannsen 25. september 2014 at 11:11 #

  Hej Mette

  Jeg vil lige give et tip videre. Jeg arbejder med aktivering, og der er et kreativt værksted. De er begyndt at hækle tæpper af gamle lagner og dynebetræk. De river dem i 2,5 cm brede strimler, og bruger hæklenål nr. 20. Det bliver bare så flot. De køber lagner og dynebetræk i genbrugsforretninger, så bliver det heller ikke så dyrt.
  Hilsen Karin

 4. Stine 11. august 2015 at 22:24 #

  Hej jeg søger en strikke plus hægleklub da jeg gør begge en hvor man skiftes til at mødes hjemme hos en til en kop kaffe og måske kage til kaffen columbo eller miss marple på fjernsyntet mens man sidder og strikker eller hækler det syntes jeg ku være rigtig hyggeligt i stedet for at jeg bare sidder og strikker alene herhjemme. Jeg bor på amager tæt på dr byen metro st. Jeg håber at der ku være nogen der vil være interreset eller lige har plads til en til.
  Mange hilsner Stine

  • Anne 16. september 2016 at 00:24 #

   Hej Stine

   Fik du nogens sinde en gruppe op at køre?

 5. Anne 16. september 2016 at 00:22 #

  Hej Mette.

  Er strikkecafeen gået i stå igen?

  Jeg vil meget gerne være en del af et fællesskab af mennesker der også elsker at strikke og hækle. (i København)

  • Alice 27. februar 2017 at 08:04 #

   Hej Anne, jeg søger også et fællesskab inden for hækling/strikkeri. Har du fundet et?
   Venlig hilsen Alice

   • rikke 23. marts 2017 at 19:20 #

    hej hvis der ikke længere er en strikke cafe kan vi der ønsker det selv lave en ? :-) jeg er super frisk og interesseret….

 6. Michelle 9. november 2016 at 10:38 #

  Hej!

  Jeg vil rigtig gerne komme og være med når i holder strikke aftener.
  Jeg er ny, så vil have brug for en del hjælp.

  Kan jeg få en mail, når i holder sådan en aften?

  Vh.
  Michelle Moesgaard

 7. Line Østergaard 13. november 2016 at 11:54 #

  Hej Mette

  Har i fortsat strikkecafe en gang om måneden, jeg er meget interesseret!

  Mvh Line

 8. Dorthe Groth 30. april 2017 at 15:23 #

  Hej Mette,jeg vil også gerne have hjælp til at hækle,og være sammen.vh Dorthe.

Trackbacks/Pingbacks

 1. Trøjeprojektet blev færdigt | Krea Musen - 29. maj 2014

  […] fin størrelse, men er blevet lidt filtret. Det hjælper heller ikke, at jeg efter et indlæg til farmorfabrikkens strikkeklub er blevet belært om, at jeg faktisk har ødelagt fibrene i uldet ved min bevidste handling! Men nu […]

Skriv et svarWP Like Button Plugin by Free WordPress Templates